Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiMeizu 16T modelinin tasarımı sızdırıldı!

    Meizu 16T modelinin tasarımı sızdırıldı!

    Meizu Kurucusu Jack Wong, Ocak ayında yaptığı açıklamada Meizu 16 serisine ait üç modelin müjdesini vermişti. Bu modeller Meizu 16s, Meizu 16s Plus ve Meizu 16T olarak adlandırılmıştı. Meizu 16s önümüzdeki günlerde tanıtılacak. Bununla birlikte 16T modeline ait olduğu iddia edilen bazı görüntüler de, geçtiğimiz saatlerde internette yayınlandı.

    Meizu 16T üçlü kamera kurulumu ve sade tasarım sunuyor!

    Akıllı telefon piyasasında oyuncu kitlesine erişmeyi hedefleyen Meizu, bu doğrultuda 16T modelini geliştireceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesapları üzerinden 16T için anket başlatan Wong, kullanıcılara modelden beklentilerini belirtmelerini de istemişti.

    Modelle alakalı sızdırılan iki farklı fotoğraf bulunuyor. Bunlardan ilki, akıllı telefonun arka kasa yapısının bir miktarını gösteriyor. Üçlü kamera kurulumuna sahip olan model, oldukça sade bir arka kasa barındırıyor. Bununla birlikte bu alanda parmak izi sensörünün bulunmaması da, parmak izinin ekranın içinde konumlandırılacağını işaret ediyor.

    Meizu 16T

    Bununla birlikte bir diğer görüntü ise, modelin ön yüzünü gösteriyor. 16s ve 16s Plus modellerinde olduğu gibi, 16T’de de ekranda çentik bulundurmuyor. Oldukça ince çerçevelere sahip ekran, başka hiçbir detayı barındırmıyor.

    Meizu 16T’nin bir oyuncu telefonu olduğunu düşünürsek, tasarımının oldukça sade olduğunu söyleyebiliriz. Bunların dışında modelin çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Şu an için modele yönelik tahminler, önümüzdeki sene satışa sunulacağına yönelik. Bu zamana kadar tasarım noktasında pek çok değişiklik uygulanabilir.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN