Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiMediaTek Dimensity 700 duyuruldu! İşte özellikleri...

    MediaTek Dimensity 700 duyuruldu! İşte özellikleri…

    Orta ve üst segment akıllı telefonlarda görmeye alıştığımız işlemci ailesi MediaTek, yeni işlemci platformunu tanıttı. Ortaya çıkanlara göre MediaTek Dimensity 700, markanın diğer modellerine göre çok daha yenilikçi ve güçlü olacak.

    Dual 5G SIM destekli işlemci: MediaTek Dimensity 700

    Qualcomm ile olan rekabeti daha da iyi seviyeye getirmek isteyen MediaTek, yeni hamleleri ile gündeme geliyor. 5G teknolojisinin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını hedefleyen MediaTek, geçtiğimiz günlerde Dimensity 720 işlemcisini duyurmuştu. Şimdi de Dimensity 700 modelini tanıtan şirket, 20201 yılının ilk çeyreğinde işlemci tedariğine başlayacak.

    7nm teknolojisi ile üretilen işlemci, 2.2 GHz saat hızında çalışan 2 adet Cortex-A76 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdek yer alıyor. Helio G80 işlemcilerden tanıdığımız Mali-G57 MCU grafik arabirimi ile karşımıza çıkan işlemci, günümüz standartlarını karşılıyor.

    Geliştirdikleri işlemcide 5G Carrier Aggregation (2CC 5G-CA) ve Dual 5Gdesteğinin bulunduğunu söyleyen şirket, VoLTE benzeri bir sistem olan VoNRteknolojisinin bulunduğunun altını çizdi.

    MediaTek tarafından geliştirilen 5G UltraSave teknolojisi ile tanıtılan işlemci batarya performansı konusunda rakiplerini zorlayacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN