Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürMediaMarkt ve Medyaevi’nden güçlü iş birliği

    MediaMarkt ve Medyaevi’nden güçlü iş birliği

    Elektronikte Avrupa’nın 1 numaralı perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’nin köklü iletişim danışmanlık ajansı Medyaevi ile çalışacak.

    Türkiye’nin 30’u aşkın önde gelen markasına bütünsel iletişim danışmanlığı sunan deneyimli ajansı Medyaevi, MediaMarktSaturn Retail Group bünyesinde faaliyet gösteren, Avrupa’nın lider elektronik perakendecisi MediaMarkt Türkiye’nin açtığı konkuru kazanarak sektörde yeni bir iş birliğine imza attı. Bundan böyle MediaMarkt Türkiye, kurumsal iletişime yönelik tüm faaliyetlerini Medyaevi ile yürütecek.

    50 yıllık birikimi, 15 ülkede, 1149 mağazası ve 65 bini aşan çalışanı ile yıllık ortalama 2.1 milyar ziyaretçisine hizmet veren MediaMarktSaturn Retail Group’a bağlı MediaMarkt, dünya markalarını en iyi fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Kaliteli satış öncesi ve satış sonrası hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlayan Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ın Türkiye’de 69 mağazası bulunuyor.

    Kurulduğu günden bu yana sektörlerinin lider şirketlerine hizmet veren Medyaevi, bugün aralarında 30’u aşkın markaya bütünsel iletişim yaklaşımı çerçevesinde hizmet veriyor.

    Dünya Bankası’nın referans şirketler listesine girme başarısı göstermiş ve 20 yılı aşkın bir süredir danışmanlık verdiği kurumlara entegre iletişim çözümleri sağlamak üzere faaliyet gösteren iletişim danışmanlık ajansı, ICCO (International Communication Consultancy Organisation) ve bu organizasyonun Türkiye Temsilcisi İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) üyesi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN