Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiMedia Markt'tan bütçe dostu mobil şarj cihazları

    Media Markt’tan bütçe dostu mobil şarj cihazları

    portable-battery-tp-link-capacity-10400-mah-review-raqwe.com-01

    Avrupa’nın bir numaralı elektronik market zinciri Media Markt, akıllı cihazların pili yarıda kalmasın diye, taşınabilir şarj cihazlarını tatilcilerin beğenisine sunuyor. Kumsalda, uçakta ya da vapur seyahatinde cep telefonu veya tabletleri pratik bir şekilde şarj eden cihazlar, her an her yerde kesintisiz eğlence vadediyor. 15 saatten 30 saate kadar ek şarj süresi sağlayan ürünler, tüm Media Markt mağazaları ve mediamarkt.com.tr’de tüketicileri bekliyor.

    Media Markt’ta satışa sunulan SBS ve TP Link marka taşınabilir şarj cihazları, akıllı telefon ya da tabletlerin şarjı bittiğinde kesintisiz enerji sağlıyor. SBS’nin 3000 mAH şarj kapasitesine sahip ürünü, 15 saate kadar ek şarj süresi tanıyarak akıllı telefon sahiplerinin priz arama derdine son veriyor. Tek USB çıkışı olan ürün, her model tabletle de kullanılabiliyor. 5000 mAH kapasiteli SBS taşınabilir cihaz, telefon veya tabletin şarjı bittiğinde 25 saate kadar ek enerji depolamasını sağlayabiliyor. SBS’nin en yüksek kapasiteli 7800 mAH ürünü ise, 30 saate kadar ek şarj sağlarken, çift USB çıkışıyla aynı anda hem telefon hem de tableti şarj edebiliyor.

    Media Markt’taki TP-Link markalı taşınabilir şarj cihazı, 10400 mAH enerji kapasitesine sahip. Günün her saatinde ihtiyaç duyulabilen ürün, çift USB çıkışı ve karanlık ortamı aydınlatmaya yarayan LED el feneri özelliğiyle de dikkat çekiyor.

    M5360_2

    Yaz tatilinde, seyahatte, konser ya da festivallerde akıllı cihazlarının şarjını kontrol etmeden kullanmak isteyenlerin tercihi TP-Link M5360 ise aynı anda 10 kullanıcıya 3G kablosuz hizmeti verebiliyor. Cep boyutundaki tasarımıyla kolayca taşınabilen ürün, 5200mAh dahili pili ile kullanıcıların saatlerce çalışmasına veya eğlenmesine izin veriyor. 32GB’ye kadar destekleyen MicroSD kart yuvası ile TP-Link m5360, fotoğraf ya da dosyalarını saklamak isteyenler için USB bellek görevi de görüyor. Alternatifler Media Markt’ta bitmiyor…

    Bitmeyen piliyle akıllı cihazlarının keyfini doyasıya yaşamak isteyenler daha fazla seçenek için Media Markt mağazalarını, web sitesini ve mobil uygulamasını ziyaret edebilirler. Media Markt’ta ayrıca anlaşmalı bankadan 36 aya varan vadelerle anında kredi uygulaması ve anlaşmalı kredi kartına 9 taksit fırsatı da devam ediyor.

    KODAK 2000 mAh Gri Taşınabilir Güç Ünitesi: 19.90 TL

    SBS 3000: 39 TL

    SBS 5000 mAh: 59 TL

    SBS 7800 mAh: 79 TL

    TP Link M5360 fiyatı: 299 TL

    TP-Link 10400 mAh: 99 TL

    SONY CP-V10B 10000 mAh USB Taşınabilir Güç Ünitesi: 119 TL

    Daha fazla seçenek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN