Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiMedia Markt’ta Samsung Galaxy View ile büyük ekranlı tablet keyfi

    Media Markt’ta Samsung Galaxy View ile büyük ekranlı tablet keyfi

    1452078599_Media_Markt_Samsung_Galaxy_ViewEn yeni teknolojinin adresi Media Markt, Samsung’un 18,4 inçlik ekrana sahip akıllı cihazı Galaxy View satışlarına başladı. Eğlenceyi büyük ekranda istediği yerde yaşamak isteyen kullanıcılar için tasarlanan ürün, Media Markt mağazalarında 1,999 TL fiyatıyla yerini aldı. İşte detaylar…

    Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakende markası Media Markt, mobil eğlence kavramını yeniden şekillendirerek izleyiciyi içine alan ve rahatlıkla taşınabilen Galaxy View dokunulabilir TV’yi tüketicilerinin beğenisine sundu. Eğlence dünyasının en güncel ürünlerini tüketiciyle buluşturan Media Markt, Samsung Galaxy View ile müşterilerine yepyeni bir büyük ekranlı tablet deneyimi sunuyor.

    Media+Markt+Logo

    Android işletim sistemi ile çalışan Galaxy View aynı zamanda her yere taşınabilen bir TV görevi görüyor. Video merkezli kullanıcı arayüzüyle, online yayın içeriğine, interaktif videolara, kitap ve diğer tüm dijital içeriklere erişim sağlanmasına olanak tanıyan Samsung’un yeni akıllı cihazı, 18,4 inçlik Full HD ekranıyla izleme deneyimini eğlenceli bir boyuta taşıyor.

    Samsung Galaxy View Media Markt mağazalarında 1,999 TL’den satışa sunuldu. Yeni ürünlerin yanı sıra Media Markt’ın zengin ürün portföyünü incelemek ve cazip kampanyalardan yararlanmak için mağazaları ziyaret edebilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN