Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelM1 işlemcili MacBook'ların ekranı sebep yokken kırılıyor

    M1 işlemcili MacBook’ların ekranı sebep yokken kırılıyor

    Ünlü Apple tahmincisi Jon Prosser’ın aktardığı ve diğer önemli kaynakların da doğruladığı bir olaya göre Apple’ın M1 işlemcili MacBook modellerinin bazılarında ekran problemi yaşanıyor.

    M1 MacBook’unuz varsa dikkat edin

    Bilgisayar ekranlarının hiçbir darbe almadan kırılması ya da çatlaması sorunu birçok kullanıcı tarafından raporlanırken, bu sorun yüksek ihtimalle üretim sorunundan dolayı olduğu düşünülüyor.

    Bunun nedeniyse oldukça uzun bir zamandır M1 işlemcili MacBook modellerinin tüm dünyada satışta olduğu için küçük bir grubun bu sıkıntıdan etkilendiği belirtiliyor.

    Apple’ın bu soruna ilişkin olarak yayınladığı bir değişim ya da onarım programı yok ancak bu sorundan etkilenenler yetkili servislerin ücretsiz olarak cihazı değiştirdiğini aktardı. Bazılarıysa onarım hizmetinin ücretli yapıldığını söyledi. Birçok kaynak kısa bir süre içerisinde Apple’ın bu sorunu geri çağırma programı ile sorunu tamamen gidermeye yöneleceğini düşünüyor.

    M1X MacBook’lar da yolda

    Eylül ayında tanıtılacak iPhıone 13 ailesi ile birlikte Apple M1X (şuan anılan ismiyle) işlemcili 14 ve 16 inç MacBook Pro modellerinin tanıtılması bekleniyor. M1 iPad’de gördüğümüz mini-LED teknolojisinin yer alacağı yeni modellerde mevcut sızıntılara göre HDMI girişi ve SD kart okuyucusu yer alacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN