Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiLogitech’ten sevgililere özel teknolojik hediye seçenekleri

    Logitech’ten sevgililere özel teknolojik hediye seçenekleri

    Logitech, Sevgililer Günü için hazırladığı özel kampanyasıyla kullanıcılarına %20’ye varan indirim fırsatları sunuyor.

    Logitech, Sevgililer Gününde teknoloji meraklısı sevgililere, genç ve şık tasarıma sahip seçenekler sunuyor. Logitech’in 1-14 Şubat tarihleri arasında farklı ürün kategorilerinde %20’ye kadar indirim fırsatı sunduğu kampanya, Sevgililer Günü’nde sevdiği kişiye sürpriz yapmak isteyenlere yardımcı oluyor.

    En ideal çalışma arkadaşı olacak şekilde, hem işlevsel hem de tasarım yönü güçlü bir klavye arayanlara K380 Multi-Device Bluetooth Klavye, K380 Klavyeye uyumlu tasarlanmış bir Mouse ile sevdiklerinin masa stilini tamamlamak isteyen kullanıcılara Pebble M350 Mouse, Masa stilinde hem minimalist tasarımdan hem de rahatlıktan vazgeçemeyenlere MK470 Kablosuz Klavye&Mouse Seti ve müzik tutkunu sevgililere ise Wonderboom 2, Boom 3 gibi kablosuz hoparlörler farklı hediye alternatifi oluyor.

    Mouse ve klavyeye minimalist dokunuş: MK470 Kablosuz Klavye&Mouse Seti

    Yeni tasarım dili, MK470 setini, masa düzenini zenginleştiren ve yaratıcılığa ilham veren görsel bir ifadeye dönüştürüyor.

    Elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşçasına bir his: Pebble M350 Kablosuz Mouse

    Logitech, şık, rahat, sessiz ve güvenilir bir Logitech mouse’unun tüm temel bileşenlerini içeren kablosuz bir model olan Logitech® M350 Pebble, ince ve portatif tasarımıyla elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşçasına mükemmel bir his veriyor.

    Müzik tutkunu sevgililere: Ultimate Ears Wonderboom 2 & Boom 3

    Taşınabilir kablosuz hoparlörler WONDERBOOM 2 ve BOOM 3 kesintisiz ve 360 derece ses kalitesiyle müzik tutkunu sevgililere eşlik ediyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN