Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımLG’den dünyanın ilk 4K IPS 1ms GTG oyun monitörü

    LG’den dünyanın ilk 4K IPS 1ms GTG oyun monitörü

    Yeni UltraGear modeli cesur ve oyun Zevkinden ödün vermeyen oyuncuların aradığı birçok şeye sahip…

    LG, dünyanın ilk 4K IPS 1 milisaniye Gri-Gri (Gray-to-Gray – GTG) oyun monitörü olan yeni UltraGear (model 27GN950) ile sürükleyici oyun tanımına yeni bir anlam yüklüyor.

    2020 CES İnovasyon Ödülü ve Red Dot Tasarım Ödülü sahibi, 27 inçlik model, LG’nin ilk 1ms GTG IPS oyun monitörü olan 27GL850’ye yakışır bir üst model olmanın yanı sıra, UltraGear’ın oyun konusundaki namını da devam ettiriyor. Gelişmiş IPS ekranlara sahip LG UltraGear monitörler, görüntü kalitesinden ödün vermeden çarpıcı bir hıza ulaşıyor.

    Yeni UltraGear monitör, maksimum oyun etkisi için 4K çözünürlük sağlamak üzere 27GL850’nin gerçekçi renklerini referans alıyor. Hız, yüksek çözünürlük ve yüzde 98 DCI-P3 renk alanının birleşimi, oyunculara tamamen oyunun içerisine dalma hissi veriyor. VESA Görüntü Akışı Sıkıştırma (DSC) teknolojisi sayesinde 27GN950, tek bir DisplayPort kablosu ile 144Hz yenileme hızında 10 bit renkte neredeyse kayıpsız 4K UHD görüntüler sunabiliyor.

    LG’nin alanının tek örneği olan monitörü, şirketin tescilli Nano IPS ekranının mümkün olan en hassas renk üretimini sunmasını sağlayan donanım kalibrasyonunu destekliyor. VESA DisplayHDR 600 sertifikası ile UltraGear 27GN950, renk doğruluğu, dinamik kontrast, yüksek parlaklık ve geniş renk gamı kalite seviyesini garanti ediyor.

    (Tramadol)

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN