Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımLG G Pad IV 8.0 FHD satışa sunuldu

    LG G Pad IV 8.0 FHD satışa sunuldu

    Kore merkezli tüketici elektroniği şirketi LG, yeni tablet modeli G Pad IV 8.0 FHD’yi satışa sunuyor. İlk etapta kendi ülkesinde satışa çıkan orta segment tabletin fiyat etiketinin 352.000 KRW yani yani yaklaşık 305 ABD Doları olduğu görülüyor. Gençler için ideal tablet modellerinden biri olma iddiasındaki LG G Pad IV 8.0 FHD, geçen yıl satışa sunulan G Pad III 8.0 FHD’nin güncellenmiş versiyonu şeklinde geliyor.

    Orta segmentte iddialı

    1.4 GHz maksimum saat hızlarında çalışabilen 8 çekirdekli Snapdragon 435 çipsetine sahip olan tablet bilgisayarda 8 inçlik IPS ekranının çözünürlük değeri ise 1920×1200 piksel (Full HD). 32 GB dahili hafızasının yanı sıra depolama kapasitesinin microSD kullanılarak 2 TB’a kadar yükseltilebilmesi mümkün. 2 GB RAM, 5 MP arka kamera ve yazılım tarafında Android 7.0 Nougat diğer öne çıkan özellikleri durumunda.

    Sadece 6.9 mm kalınlığa sahip

    Kolay taşınabilirlik anlamında dikkat çeken modelin ağırlığı 290 gram ve ölçüleri de 21 cm uzunluk, 12,7 cm genişlik ve 6.9 mm kalınlık şeklinde. Hafifliği ve ince tasarımı ön planda.

    Yeni fiyat-performans modellerinden biri olmaya aday

    LG’nin 2017 yılında duyurduğu tablet modellerinden biri olan G Pad IV 8.0 FHD, fiyat/performans anlamında dikkate değer alternatifler arasına dahil oluyor. Henüz net bir bilgi gelmemekle beraber cihazın kısa süre içerisinde ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN