Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürLG, 48 inç OLED TV’yi Türkiye’de satışa sundu 

    LG, 48 inç OLED TV’yi Türkiye’de satışa sundu 

    Hem üstün bir TV deneyimi hem de oyun oynamak için ideal seçeneklerden biri olan LG’nin 48 İnç’lik OLED TV modeli OLED48C1 Türkiye’de satışa sunuldu.

     

    LG OLED TV’nin iddialı görüntü kalitesi yepyeni bir ekran boyutu olan 48 inç ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Böylece yaşam alanlarına en iyi şekilde uyan orta boy bir televizyon isteyenlere, görüntü kalitesinden ödün vermeyecekleri ikinci bir televizyon arayanlara ya da iddialı oyunların ihtiyaç duyduğu kaliteli bir ekran isteyenlere odaklanıyor.

    LG, 48 inç OLED TV modeli ile, OLED serisinindeki mevcut 55, 65 ve 77 inçlik ekranların yanı sıra orta boy TV pazarına yönelik şekilde de daha fazla ekran boyutuyla üst düzey görüntüleme deneyimine yönelik artan talebi karşılıyor.

     

    Kendinden aydınlatmalı pikseller sayesinde ideal siyah ve sonsuz kontrast sunan LG OLED ekran teknolojisinin rakipsiz görüntü kalitesi, yeni 48 inç OLED TV’nin merkezinde yer alıyor. TV, daha küçük boyutlu bir ekranda, daha yüksek piksel yoğunluğu sayesinde, daha canlı ve keskin 4K görüntü kalitesi üretiyor. 

     

    LG C1 serisi 48 inç OLED TV, LG’nin OLED TV’lerinin oluşturduğu mirasın üzerinde yükseliyor ve üstün görüntü kalitesini olağanüstü oyun özellikleriyle bir araya getirerek iddialı oyuncular için iyi bir seçim haline geliyor. NVIDIA G-SYNC uyumlu sektördeki ilk TV olarak grafikleri mükemmel bir şekilde oluşturuyor ve bu sayede de televizyonun yenileme hızını bağlı donanımın kare hızına uyarlayarak oyuncuların kendilerini oyunun içinde hissetmelerini sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN