Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonLG, 2020 Serisi Premium TV’lerini satışa sunuyor

    LG, 2020 Serisi Premium TV’lerini satışa sunuyor

    Sanattan ilham alan yeni OLED TV modelleri ve genişletilmiş 8K serisi ile kusursuz bir izleme deneyimi için mükemmel görüntü ve ses kalitesi sunuyor.

    LG Electronics (LG) aralarında GX Gallery OLED serisi ve Gerçek 8K ZX modelinin yer aldığı 14 yeni OLED modelini de içeren 2020 TV serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. İlk olarak Güney Kore ve ABD’de bu ay itibariyle satışa sunulacak LG 2020 TV modelleri Mayıs ayı itibariyle de Türkiye’de satışta olacak.

    LG’nin 2020 model Premium TV’lerinin sofistike tasarımları ve sergilendiği alanlarla mükemmel uyum sağlaması tüketicilerin beğenisini kazanacak özelliklerin başında geliyor. LG, 2020 OLED TV serisinde en derin siyahlar, en gerçekçi renkler ve sonsuz kontrast sunan bağımsız OLED piksel teknolojisini sunmaya devam ediyor. Yeni TV’lerin çarpıcı formları ise, LG’nin rakipsiz OLED teknolojisinin sunduğu görüntü kalitesi kadar nefes kesici.

    LG’nin sıra dışı tasarıma olan bağlılığını kanıtlayan üç yeni GX Gallery OLED modeli (55, 65 ve 77 inç) arka aydınlatma gerektirmeyen benzersiz OLED görüntü teknolojisini minimalist bir tarzla birlikte sunuyor. Bu tarzla, televizyonun görüntü kalitesinin ultra ince bir forma entegre edilmesi sağlanıyor. Bu noktada da, yeni seride bulunan 65 inç’lik modelin sadece 20 mm inceliğinde olduğunun altını çizmek gerekiyor. Böylelikle TV, galerilerdeki sanat eserleri gibi duvara asılabiliyor.

    Benzersiz ayrıntı ve netlikte görüntüler üreten LG OLED ZX Gerçek 8K modelleri (88 OLED ZX ve 77 OLED ZX modelleri) 4K’nın dört katı ve Full HD’nin 16 katı ekran çözünürlüğü sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN