Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelKullanıcıların Yüzde 42’Si Yeni IPhone Istiyor!

    Kullanıcıların Yüzde 42’Si Yeni IPhone Istiyor!

    Apple’ın 2018’de tanıtacağı yeni iPhone’lar için büyük bir merak oluşmuş durumda. Peki, mevcut iPhone kullanıcıları, telefonlarını yenilemeyi düşünüyor mu? Bu konuda yapılan bir anket ilginç sonuçları ortaya çıkardı.

    iPhone X ile büyük bir tasarım değişimine giden Apple, iPhone 8 serisinde ise alışılmış tasarımı korumuştu. Apple’ın 2018’de tanıtacağı yeni telefonlarının da oldukça büyük değişimler ile gelmesi bekleniyor. Apple, tasarım ve teknoloji alanda geliştirmeler yapıyor, ancak kullanıcıları satın almaya ne kadar ikna edebiliyor?

    iPhone kullanıcılarının yüzde 42’i değişim istiyor!

    Amerika’da Loup Ventures tarafından düzenlenen bir anket çalışmasında mevcut iPhone kullanıcılarının telefonlarını güncellemek isteyip istemedikleri soruldu. Kullanıcıların yüzde 42’si mevcut iPhone’larını güncellemek istediklerini belirtti. Kullanıcıların en çok ilgisini çeken iPhone’lar ise henüz tanıtılmayanlar. iPhone X’u yüzde 18’lik bir kesim satın almayı düşürken, iPhone 8’i yüzde 28’lik bir kesim satın almayı düşünüyor.

    Apple’ın yeni telefonlarının 2018’in sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor. Genellikle Galaxy Note serisi ise benzer zamana denk gelen lansmanlarda, her zaman için kıyasıya rekabet içerisinde yer alıyor. (Xanax)

    Küçük ölçekli sayılabilecek ve yeni modeller hakkında henüz bir bilgisi olmayan araştırma katılımcılarının, tabii ki genel bir veri sunmak üzere ne kadar yeterli olacağı konusu tartışmaya açık.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN