Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunKasım ayının en beğenilen Android oyunları

    Kasım ayının en beğenilen Android oyunları

    Kış aylarında insanlar vakitlerinin büyük kısmını içerde geçiriyor, bu yüzden kış aylarında oyun oynama oranları daha yüksek oluyor. Önümüz kış, bu yüzden daha iyi vakit geçirmemizi sağlayacak oyunlar bulmak şart. Her ay olduğu gibi geçtiğimiz kasım ayında da birçok oyun piyasaya çıktı. Özellikle Android tarafında yeni oyunlar çıkarken eski oyunların yeni düzenlemeleri de çıkıyor. Bundan 15 – 20 yıl önce zevkle oynanan oyunlar Android’le yeniden hayat buluyor. Bu hafta Kasım ayının en beğenilen Android oyunları ile karşınızdayız.

    Into the Dead 2

    Son dönemde konusu zombi olan oyunlara büyük bir ilgi var. Bunun en büyük nedenlerinden birisi Walking Dead gibi dizilerin popüler olması. Geçtiğimiz ayın en beğenilen oyunlarından biri de ilki oldukça başarılı olan Into the Dead 2. Zombilere karşı verilen savaşın ikinci aşamasında çeşitli geliştirmeler karşımıza çıkıyor. Örneğin artık size eşlik eden can yoldaşınız bir köpek var. Zombilerle savaşınızdaki en büyük yardımcınız bu köpek. Zombileri tek tek indirirken size yardımcı oluyor ve zor durumlarda daha hızlı bir şekilde kaçmanızı sağlıyor. Tek yenilik elbette bu değil, oyuna kullanabileceğiniz yepyeni silahlar da eklenmiş. Ayrıca görsellerde de bir iyileştirilmeye gidilmiş. Birden fazla sonun olduğu oyunda 60’ın üzerinde aşama bulunuyor. Oyunun görselleri gayet başarılı, eğer sonsuza kadar gidebilecek oyunlardan hoşlanıyor ve biraz zombi yok etmek istiyorsanız bu oyun tam size göre. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Oyun içi satın alma seçenekleri mevcut.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pikpok.dr2.play

    Android Oyunları

    South Park Phone Destroyer

    Son yılların yetişkinler için hazırlanan en iyi çizgi filmlerinden biri olan South Park’ı seviyorsanız, kart oyunlarından da hoşlanıyorsanız bu oyunu sevmemeniz için hiçbir neden yok. Oyunda çeşitli kartları topluyor ve bu kartlarla oyunda başarılı olmaya çalışıyorsunuz. İçerik sürekli olarak güncelleniyor. Ayrıca online olarak rakiplere karşı oynayabiliyorsunuz, bu da oyunu daha heyecanlı hale getiriyor. Gerçek rakiplere karşı oynamak istemiyorsanız tek başınıza oynayabileceğiniz hikaye modu da mevcut. South Park’ın efsane karakterleri Cartman, Kenny, Stan ve Kyle ile cep telefonlarına karşı mobil kıyameti engellemek için mücadele veriyorsunuz. Oyunda 80’in üzerinde kart bulunuyor ve bu sayı giderek artıyor. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Oyun içi satın alma seçenekleri mevcut.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.dragonfire

    Android Oyunları

    PES 2018 Pro Evolution Soccer

    Futbol meraklılarının yıllardır severek oynadığı PES’in yeni sürümü PES 2018 Pro Evolution Soccer yepyeni geliştirmelerle tekrar karşınızda. Oyunda bir önceki sürüme göre oldukça önemli geliştirmeler yapılmış. Oyun kontrollerinin kullanımı kolaylaştırılmış, oyun grafikleri öncekine göre çok daha iyi bir hale getirilmiş. Oyundaki sesler dahi bir önceki sürüme göre çok daha iyi. Dünyanın en iyi takımlarının bir araya geldiği oyunda oyununuzu hemen kurup mücadeleye başlayabilirsiniz. Arkadaş özelliği sayesinde arkadaşlarınızla gerçek zamanlı bir karşılaşma gerçekleştirebilirsiniz. Kazanan 11’inizi belirleyip rakiplerinizi devirip 2017 – 2018’in şampiyonu olun. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Bu oyunda da oyun içi satın alma seçenekleri mevcut.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesam

    Android Oyunları

    Ekim ayının en beğenilen Android oyunları hangileri merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN