Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelKamerası iPhone 11 gibi : OnePlus 9 Pro canlı canlı göründü

    Kamerası iPhone 11 gibi : OnePlus 9 Pro canlı canlı göründü

    Daha önce bazı özellikleri sızdırılan OnePlus 9 Pro canlı canlı görüntülendi. OnePlus’ın yolda olan yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi YouTube kanalındaki bir video aracılığıyla görüntülenmiş oldu. Kamera tasarımıyla iPhone 11’i andıran bu modelin özellikleri nasıl olacak?

    OnePlus 9 Pro Hasselblad imzalı kamera lensleriyle karşımızda

    Dave Lee’nin YouTube kanalı Dave2D’deki bir videoda karşımıza çıkan telefon tanıtılmadan önce resmen görüntülenmiş oldu. Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden olan OnePlus’ın bu yılki amiral gemisi serisi OnePlus 9 ve 9 Pro olacak. OnePlus’ın daha önce yeni amiral gemisinin kamerası için Leica ile ortaklık kurduğu söylenmişti. Bu söylentilerin ardından ortaya çıkan telefonun kamerasında Hasselblad imzası bulunuyor ve bu noktada dikkat çekiyor.

    Hasselblad daha önce Motorala’nın Moto Z modelindeki kameralarda karşımıza çıkmıştı. OnePlus’ın bu telefonunda iki büyük kamera lensinin altında bulunan minik lensler telefonun farklı bir kamera tasarımına sahip olduğunu gösteriyor.

    OnePlus 9 Pro-00

    Videoda paylaşılan görseller Dave Lee’ye bir Discord kanalı üzerinden gönderilmiş. Telefonun dörtlü kamera kurulumuna ek olarak ön kamerası ekran deliği şeklinde ve kavisli bir ekran tercih edildiği görülüyor. Görüldüğü kadarıyla telefonda periskop kamerası yer almıyor ve telefonun alt kısmında şarj girişi olarak USB-C tercih ediliyor.

    Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre telefonun 3120 x 1440 piksel çözünürlüğünde QHD Plus bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı belirtilen telefonu isteyen bazı kullanıcılar 60Hz de kullanabilecek. 11 GB’lık bir RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olması beklenen telefonun toplamda üç modelden oluşması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN