Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetKadınların Hayatını Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler

    Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler

    Zamana ayak uyduran, geleceğe yön veren teknolojik kadınlar hayat sizinle güzel. Bu yazımda Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünleri derledim.

    Teknoloji gün içinde parçalara bölünen, kendisine ayırabileceği zamanı sevdikleri ile paylaşan kadınların hizmetinde. Bu açıdan fazladan bir beş dakikayı bile kar sayan biz kadınların teknolojik ürün seçiminde pek çok farklı faktör var.

    Biz kadınlara zaman asla yetmiyor. Zaman kazandıran, hayatı kolaylaştıran her tür teknolojik ürün iş yükümüzü hafifletiyor. Teknolojik ürün seçiminde daima fiyat – performans karşılaştırması yaptığımızı, aile bütçesini düşündüğümüzü belirtmek isterim.

     

    Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler

    Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler

    Türkiye’de kadınlar; kendilerine inanmalı, gücüne güvenmeli, yılmamalı ve hayatı kolaylaştıracak teknolojik ürünlerle tüm bu zorlukları başarmak konusunda güç almalı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde de kendinizi ödüllendirmek isterseniz, hayatınızı kolaylaştıraca aşağıdaki ürün gruplarını tercih edebilirsiniz.

    Zamanın kıymetini bilenlerin tercihi Robot Süpürgeler

    Düzenli ve otomatik çalışarak temizlik için ayrılan vakti ve enerjiyi hayata geri kazandıran robot süpürgeler, her geçen gün daha fazla tüketici tarafından tercih ediliyor. Geleneksel temizlik anlayışının ötesine geçen akıllı süpürgeler, ihtiva ettikleri yeni teknolojilerle temizliğe yeni bir anlam katıyor. Geleneksel temizlik anlayışının ötesine geçen, size bolca zaman kazandıracak MIELE Scout Akıllı Robot Süpürgenin öne özelliklerini aşağıdaki yazımda bulabilirsiniz.

     

    MIELE Scout Akıllı Robot Süpürge

     

    Kahve Seven Kadınların Gözdesi SIEMENS EQ500

    Birlikte geçirilen zamanlarda keyifli sohbetlerin en büyük eşlikçisi, çoğunlukla kahve sohbetleri oluyor. Evlerde her zamankinden daha fazla zaman geçirdiğimiz bu dönemde SIEMENS EQ500 tam otomatik kahve makinesinin kahve sevenlerin gözdesi olacağını düşünüyorum. SIEMENS EQ500’ün öne çıkan benzersiz özelliklerini aşağıdaki yazımda bulabilirsiniz.

    Kahve Sevenlerin Gözdesi SIEMENS EQ500

     

     

    Hem zamanı hem de sağlığını kontrol etmek isteyen kadınlar için akıllı saatler

    Tıpkı tabletler gibi akıllı saatler de ilk çıktıkları günden beri hayatımın merkezinde konumlanıyor. Şimdiye dek Huawei, Xiaomi, Honor, Apple Watch, Diesel akıllı saat kullanmıştım. Son olarak ise Fitbit Versa 2 akıllı saati kullanmaya başladım. Bilirliğin artması için çevremdeki herkese işlevlerini zevkle anlatıyorum. Akıllı saatler sadece zamanı göstermiyor. Bu saatler; uyku takibi, nabız ve adım takibi, özel gün takibi, kalori takibi, ajanda takibi, antreman takibi gibi sağlığımızla ilgili pek çok fonksiyonu takip edebilmemizi kolaylaştırıyorlar. Arkaplan değişikliği, kayış çeşitliliği gibi kişiselleştirilebilir, her zevke uygun tasarımları ile de öne çıkıyorlar. Bir kadına en çok yakışacak takının kesinlikle bir akıllı saat olduğunu düşünüyorum.

    Saçına ayıracak fazla zamanı olmayanlar için DYSON Airwrap Complete Saç Şekillendirici

    Saç bilimi üzerine yaptığı çalışmalarla ürün tasarlayan Dyson’ın son harikası DYSON Airwrap Complete Saç Şekillendirici ürününü sizin için incelemiştim.

    Saç sağlığını önemseyen ve saç bilimi üzerine yaptığı çalışmalar sonucunda ürünlerini tasarlayan Dyson’ın son harikası DYSON Airwrap Complete Saç Şekillendirici, kuaföre gitmeye gerek kalmadan hacimli bukleler ve doğal dalgalar yaratmanızı mümkün kılıyor.

    Teknoloji harikası bu saç şekillendirici saçları hızlı bir şekilde kuruturken, yüksek ısı koruması teknolojisi sayesinde saçın doğal parlaklığını da ortaya çıkarıyor.

     

    DYSON Airwrap Complete Saç Şekillendirici

     

     

    Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler MediaMarkt'ta
    Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler MediaMarkt’ta

     

    Kadınlar Günü’nde en teknolojik hediyeler MediaMarkt’ta

    Özel günlerde sevdiklerine hediye almak isteyen teknolojiseverlerin talepleri doğrultusunda kampanyalar gerçekleştiren MediaMarkt Türkiye’nin başlattığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirimlerini hatırlatmak isterim. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak kampanya kapsamında kahve makinelerinden kişisel bakım ürünlerine, akıllı telefonlardan bilgisayarlara ve televizyonlara kadar birçok kategoride indirim sürüyor.

     

    Kapsayıcı, eşit, sürdürülebilir bir gelecek dileğiyle; çalışan, emek veren, fedakarlığın timsali olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum ?.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN