Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiİyi bir karne için, en iyi hediyeler!

    İyi bir karne için, en iyi hediyeler!

    İyi bir karne için, en iyi hediyeler! Karne dönemi yaklaşıyor. Peki çocukları ve gençleri memnun edecek en iyi karne hediyesi ne olabilir? Bu konuyu mercek altına aldık.

    Artık okulların kapanmasına 1 haftalık bir periyot kaldı. Sonrasında ise milyonlarca öğrenci yaz tatiline çıkmış olacak. Bu süreçte iyi bir karne için olmazsa olmaz hediye için arayışlara girmiş olabilirsiniz. Biz de bu konu üzerine size ufak tavsiyeler vermek istiyoruz.

    İyi bir karne, iyi bir telefon

    Artık teknoloji çağında yaşadığımızı kabul etmemiz gerekiyor. Gençler zamanının büyük bir çoğunluğunu akıllı telefonları ile beraber geçiriyorlar.

    Kimisi akıllı telefonunda oyun oynuyor, kimisi akıllı telefonu ile içerik üretiyor, kimisi ise sosyal medyada vakit harcıyor. Bu açıdan bakıldığı zaman iyi bir karneye karşılık olarak en iyi hediye seçeneklerinden birinin akıllı telefon olduğunu söyleyebiliriz.

    Giyilebilir teknolojiler de iyi bir seçenek

    Teknoloji tarafında hediye seçeneğinin hayli bol olduğunu söyleyebiliriz. Eğer akıllı telefon ilginizi çekmediyse o zaman şık bir giyilebilir teknoloji cihazı da satın alabilirsiniz. Malum söz konusu giyilebilir teknolojiler olduğunda, hemen her bütçeye uygun bir ürün bulmak mümkün.

    Dilerseniz şık bir akıllı bileklik, dilerseniz iyi bir kablosuz kulaklıkla çocuğunuzu mutlu etmeyi başarabilirsiniz.

    Giyilebilir teknolojilerde şu konuya dikkat çekmek gerekiyor. Eğer çocuğunuzun telefonunun markası ile aynı markadan bir cihaz alırsanız, senkronizasyon tarafında da sorunları kolay bir şekilde aşabilirsiniz.

    İyi bir karne için, en iyi hediyeler!

    Söz konusu ders çalışmak olduğunda, bilgisayarın eşsiz bir partner olduğunu söyleyebiliriz. Bu doğrultuda alacağınız bir bilgisayarla çocuğunuzun derslerine yardımcı olabilir, aynı zamanda canı sıkıldığında da oyun oynamasına zemin hazırlayabilirsiniz.

    Hali hazırda MediaMarkt mağazalarında pek çok gaming notebook modeli bulunuyor. Bunlar içerisinden bütçenize ve beklentilerinize uygun bir model seçerek karne hediyesi yapabilirsiniz.

    Tabletler eskisinden çok daha popüler

    Son dönemde tabletlere olan ilgi arttı. Bu durumun temel nedeni ise tabletlerin çok daha işlevsel bir konuma ulaşmış olması.

    Özellikle birkaç sene öncesiyle kıyasladığımızda artık tabletlerin PC’ler kadar güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik S-Pen desteği sayesinde tabletlerin hayli işlevsel oldukları gerçeğini de atlamamamız gerekiyor.

    tablet

    Son olarak şunu da dip not şeklinde belirtelim. MediaMarkt mağazalarında teknolojiyle ilgili binlerce ürün sizleri bekliyor. Eğer karne hediyesinde kararsız kaldıysanız, size en yakın MediaMarkt mağazasına uğramanızı tavsiye ederiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN