Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliPhone kullananlar için 5 harika ücretsiz oyun!

    iPhone kullananlar için 5 harika ücretsiz oyun!

    iPhone oyunları ile vakit geçirmekten hoşlanıyorsanız, sizin için harika önerilerimiz var. Ücretsiz mobil oyun tarafında harika yapımlar sizleri bekliyor. Sizin için seçtiğimiz yapımlar hem iPhone ve iPad kullanıcıları için eşsiz hem de ücretli rakiplerine oranla büyük avantajlara sahipler.

    Karşınızda ücretsiz iPhone oyunları

    Hepimizin adını ezbere bildiği yapımlar dışında, özellikle son dönemde oldukça beğenilen ve tutulan yapımları sizler için bu listeye aldık. İsterseniz vakit kaybetmeden iPhone’nunda oynayabileceğiniz en güncel ücretsiz mobil oyunlara göz atalım.

    iPhone oyunları

    Blocky Farm

    Blocky Farm‘ın sevimli dünyasında birbirinden sevimli ve özel hayvanları evcilleştirebilirsiniz. Ayrıca harika bir çiftlik oluşturmak ve hayvanlarınızla ilgilenmek de sizin elinizde. Size ayrılmış olan bölgeyi istediğiniz gibi dekore edebilir, elinizdeki ürünleri satıp güzel paralar kazanabilirsiniz.

    iPhone oyunları

    Decap Attack Classic

    SEGA‘nın en sağlam platform oyunlarından biri olan Decap Attack iPhone ve iPad kullanıcıların beğenisine sunuldu. SEGA’nın popüler yapımlarından birini bu kez mobil olarak tecrübe edebileceksiniz.

    Kafasız bir kahraman olan Chuck D. Head‘i kontrol ettiğimiz bu yapımda, Max D. Cap‘ın ordularını yok etmeye çalışıyor ve mutlu sona ulaşmaya çabalıyoruz. Biribirinden ilginç bölüm tasarımları ile ön plana çıkan yapımda, amacımız elbette dünyayı kötülerden kurtarmak.

    iPhone oyunları

    Heroes Fally

    Birbirinin neredeyse kopyası Endless Run (sonsuz koşu) türü oyunlardan çok sıkıldıysanız Heroes Fally ile çok farklı bir macera sizleri bekliyor. Sonsuz düşüş türünde diyebileceğiniz bu ilginç yapımda, çatıdan çatıya atlıyor ve bitmeyen bir düşüşün içerisinde kendinizi buluyorsunuz.

    Birininden kompleks tuzakların ve zorlu düşmanların bulunduğu oyun gerçekten tam bir zaman hırsızı. Suçla savaşmanın en ilginç yollarından biri Heroes Fally ile sizleri bekliyor.

    iPhone oyunları

    Lunar Battle

    RollerCoaster Tycoon 4 Mobile yapımcıları bu kez maceraya yepyeni bir boyut kazandırarak olayı Ay’a taşıyorlar. Şehir kurma ve uzay savaşlarının bir karışımı diyebileceğimiz Lunar Battle, tamamen ücretsiz bir yapım.

    Lunar Battle’da kendi uzay koloninizi oluşturuyor, birbirinden güzel binalar inşaa ediyor ve bu güzel şehri diğer oyunculardan, uzay korsanlarından ve binbir türlü kötülükten korumaya çalışıyorsunuz.

    iPhone oyunları

    Over Space

    Eğer ödüllü bir yapımcıysanız, bir sonraki oyununuz her zaman merak edilir. Bol ödüllü Galactic Phantasy Prelude‘un yapımıcıları, bu kez farklı bir oyunla karşımızdalar.

    Rol Yapma Oyunları ve strateji türünü bir araya getiren Over Space, müthiş bir MMO tecrübesi sunmayı amaçlıyor. 100’den fazla gemi inşaa edebildiğimiz bu ilginç oyunun da tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN