Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültüriPhone için en iyi zil sesi yapma araçları

    iPhone için en iyi zil sesi yapma araçları

    Zil sesi ve bildirim uyarısı ayarlamak, akıllı telefonlarla gerçekleştirebildiğimiz en önemli özelleştirmelerden biridir. Yerleşik seslerden kırpılmış ses dosyalarına kadar, kişiliğimize en uygun zil sesini seçme özgürlüğüne sahibiz. Ancak internette bu kadar çok zil sesi uygulaması varken doğru olanı bulmak zaman alabilir. iPhone’da en iyi ücretsiz zil sesi yapma araçları hangisi merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz.

    iPhone’da en iyi ücretsiz zil sesi yapma araçları

    Bir ses düzenleyici veya zil sesi yapma uygulaması mı arıyorsunuz? Yoksa sevimli, eğlenceli veya korkutucu zil seslerinden oluşan koleksiyonlar sunan bir uygulamayı mı indirmeyi tercih edersiniz? Endişelenmeyin, en iyi seçenekleri sizin için listeledik.

    Zedge ringtones

    Zedge, popüler bir ücretsiz zil sesi ve duvar kağıdı kaynağı sunar. 2008’de kurulan şirket, on yılı aşkın bir süredir mobil kullanıcılar için geniş bir kişiselleştirilmiş içerik koleksiyonu üretiyor. Zedge ile telefonunuzu tamamen ve ücretsiz olarak özelleştirebilirsiniz. Dünyanın her yerinden en sevdiğiniz sanatçıların şarkılarını seçin ve bunları kolaylıkla zil sesiniz olarak ayarlayın.

    iPhone'da en iyi ücretsiz zil sesi yapma araçları

    Uygulama içerisinde gezinmek çok basit. Popüler şarkılar veya sanatçılar, pop, rock, klasik, caz gibi gibi çeşitli kategoriler arasından seçim yapabilirsiniz. İndirilen zil seslerinin çoğu ana sayfada görünür ve çoğunlukla en yeni hit şarkılardan oluşur.

    Zedge ringtones indir

    Ringtone Maker

    Kendi bildirim seslerinizi oluşturmanıza olanak tanıyan bir zil sesi uygulaması arıyorsanız, Ringtone Maker tam size göre. Adından da anlaşılacağı gibi, bu uygulama birçok özelleştirme seçeneğiyle sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Yeni bir ses klibi kaydedebilir ve onu doğrudan uygulamadan düzenleyebilir veya farklı müzik dosyalarını birleştirerek yepyeni bir melodi oluşturabilirsiniz.

    iPhone'da en iyi ücretsiz zil sesi yapma araçları
    iPhone’da en iyi ücretsiz zil sesi yapma araçları

    Ringtone Maker şu ses formatlarını destekler: MP3, FLAC, OGG, WAV, AAC (M4A), 3GPP / AMR ve MIDI. Ayrıca, altı yakınlaştırma düzeyinde ses dosyalarını inceleyebilir, kes biç yapabilirsiniz.

    Ringtone Maker indir

    Mobile9 ringtones

    Söz konusu iOS zil sesi olduğunda Mobile9’u denemeden geçmeyin. En iyi ücretsiz zil seslerini sunan uygulamalardan biridir.

    Bu uygulama, basit ve kolay erişilebilir bir arayüz ile gelir. Tüm melodiler kategorilere göre sıralanmıştır ve buradaki zil seslerini basit bir tıklama ile kolayca iPhone’a indirebilirsiniz. Uygulamada ayrıca duvar kağıtları, oyunlar, yazı tipleri, temalar gibi zengin içerikler de yer alıyor. Mobile9 hepsi bir arada bir kaynak olarak, akıllı telefonunuzu kişiselleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunar.

    Mobile9 ringtones indir

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN