Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiiPhone 7’nin bu ay 7 ülkede daha satışa sunulacağı kesinleşti

    iPhone 7’nin bu ay 7 ülkede daha satışa sunulacağı kesinleşti

    iphone-7

    Apple, Ekim ayı içerisinde iPhone 7’nin satışa sunulacağı 7 ülkeyi daha resmi olarak duyurdu. Apple’ın söz konusu yeni akıllı telefon modelleri 30’dan fazla ülkede satışta. Rakam hızla artıyor…

    Kendi web sitesi üzerinde yeni ülkeleri paylaşan teknoloji şirketi, önemli rakiplerinin menşei Kore pazarına 21 Ekim 2016 itibarıyla açılıyor. Mısır’da satışlara 20 Ekim’de, Güney Amerika ülkesi Kolombiya’da da yine 21 Ekim’de başlacağını belirtiliyor. Eklenen diğer ülkeler ise Kamerun, Botswana, Kenya ve Mozambik. Apple’ın Afrika kıtasında hızla yayıldığını görmek mümkün.

    Önümüzdeki günlerde satışa sunulacağı yeni ülkeleri toparlamak gerekirse;

    20 Ekim 2016

    -İsrail
    -Mısır

    21 Ekim 2016

    -Kore
    -Kolombiya
    -Maurice
    -Madagaskar
    -Fas
    -Uganda
    -Tayland

    28 Ekim 2016

    -Kamerun
    -Botswana
    -Kenya
    -Mozambik
    -Senegal
    -Moldova

    Bilindiği üzere Apple iPhone 7 için resmi Türkiye satışları 14 Ekim 2016’da başlamıştı. Teknoloji markasının yeni nesil akıllı telefonlarını küresel pazarlara sunma stratejisi hızlı bir şekilde sürerken Apple Watch Series 2 de yeni ülkelerde satışa sunulmaya devam ediliyor.

    Öte yandan 25 Ekim 2016 tarihinde duyurulacak Apple 2016 yılı 4. Çeyrek finansal bilanço raporu merakla bekleniyor. iPhone satışlarında son durumu da ortaya koyacak göstergelerin ne yönde seyredeceği önümüzdeki günlerde sıklıkla gündeme gelecek gibi.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN