Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelİPhone 13 Pro Max ses puanları açıklandı! Başarılı olabildi mi?

    İPhone 13 Pro Max ses puanları açıklandı! Başarılı olabildi mi?

    Apple’ın yeni nesil iPhone’ları gündemden bir kez olsun düşmüyor. Çeşitli testleri, hataları ve iyi yanlarıyla sürekli tartışılan bu telefonlar, şimdi başka bir haberle yeniden karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonların kamera, ses ve diğer donanım testlerini gerçekleştiren DxOMark ekibi, iPhone 13 Pro’nun ses performansını da notlandırdı.

    Piyasadaki orta ve üst seviye telefonları detaylı olarak test eden DxOMark, iPhone 13 Pro Max’in kapsamlı ses testlerini gerçekleştirdi ve yorumladı.

    iPhone 13 Pro Max, DxOMark ses testinden 75 puan aldı

    DxOMark ekibine göre iPhone 13 Pro Max’in hoparlörü, oyun oynamak ve film izlemek için fazlasıyla uygun. Bunun altında yatan en büyük etkenlerden biri de hiç şüphesiz uzamsal ses.

    Zira Apple’ın uzamsal ses desteği; her ses seviyesinde tutarlı ton dengesi, hassas yüksek frekans ve zengin kusursuz bir ses deneyimini kullanıcılara sunuyor. Bu sayede kullanıcılar hem oyun oynarken, hem de film izlerken en iyi performansı elde edebiliyor.

    DxOMark, iPhone 13 Pro Max’in minimumdan maksimuma eşit olarak dağıtılan ses seviyesinin oldukça tatmin edici olduğuna değiniyor. Ayrıca oyun sırasında hoparlörün son derece kusursuz olduğunu da sözlerine ekliyor.

    Genel olarak iPhone 13 Pro Max’in ses performansı, yapılan testler sonucunda iyi işler çıkardı. Önceki nesil iPhone’lar gibi doğal ve zengin ses sunan iPhone 13 Pro Max, güçlü bas ve doğru frekansları sayesinde iyi bir puan elde etmeyi başardı. Ancak zirvede yine Android modelin olduğunu belirtmekte de fayda var. Özellikle oyuncuları hedef alan Black Shark 4 Pro, AnTuTu’da olduğu gibi ses testlerinde de zirveyi bırakmıyor. iPhone 13 Pro Max ise ses testlerinde ilk on sırada yer almayı başarıyor. Bu da genel kullanıcıyı hedefleyen bir model için oldukça iyi bir başarı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN