Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliPhone 13 Pro kamera puanı açıklandı!

    iPhone 13 Pro kamera puanı açıklandı!

    Apple, kısa süre önce düzenlediği etkinlikte en yeni iPhone’larını tanıttı. Cupertino merkezli şirket kullanıcıların merakla beklediği iPhone 13 serisini resmen tanıttı.

    Tasarım olarak iPhone 12 serisinden çok az farkla gelen iPhone 13 ailesi, özellik tarafında ise bir takım geliştirmeye sahip. İşlemci tarafında Apple’ın A15 yonga setinden güç alan cihazlar, aynı zamanda 120 Hz (iPhone 13-mini hariç) yenileme hızına sahip ekranlar ile geliyor. Daha önce iPhone 13 serisinin pil performans testleri ortaya çıkarken, şimdi ise bu serinin en iyilerinden iPhone 13 Pro’nun DxOMark sonuçları yayınlandı.

    iPhone 13 Pro DxoMark kamera testleri açıklandı

    Akıllı telefonların çeşitli donanım testlerini gerçekleştiren DxOMark ekibi, iPhone 13 Pro’nun kamera testlerini gerçekleştirdi ve bunu puanlarla sıraladı.

    DXO’ya göre Apple’ın iddialı modellerinden iPhone 13 Pro, iPhone 12 Pro’dan 9 puan daha z olan toplam 137 puan elde etti. Fotoğraf çekimleri için 144 puan alan cihaz, yakınlaştırma için 76 ve videolar içinde 119 puan elde etti.

    Diğer telefonlarla karşılaştırıldığında iPhone 13 Pro; Huawei P50 Pro (144 puan), Xiaomi 11 Ultra (143 puan), Huawei Mate 40 Pro Plus (139 puan) ve Huawei Mate 40 Pro modellerine yenilerek dördüncü sıraya yerleşti.

    DxOMark ekibinin yorumlarına göre iPhone 13 Pro, 137 puan ile kamera sıralamasında en iyiler arasında yer aldı. Fotoğraf çekimlerinde üst düzey çekimler yapıldığını belirten DXO ekibi, tıpkı diğer iPhone’lardaki gibi renk tonlamasının mükemmel  ve iPhone 12 Pro’ya yakın olduğunu ifade etti.

    Kameranın zoom puanı ise 76 puan aldı. Bu, her ne kadar en iyisi olmasa da eski modele kıyasla biraz daha iyi. Ayrıca yine porteler ve iç çekimlerinde iyi bir seviyede olduğu DxOMark tarafından belirtildi.

    iPhone’larda yüksek performans trendi devam ediyor

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN