Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliPhone 12'nin Lightning kablosu ortaya çıktı

    iPhone 12’nin Lightning kablosu ortaya çıktı

    Apple, her yıl eylül ayında yeni iPhone model ailesini karşımıza çıkarıyor. Bu yıl da iPhone 12 ailesi için meraklı bekleyiş başladı. Etkinliğe uzun bir süre olsa da telefonlarla ilgili sızıntı bilgiler ve görseller de çıkmaya devam ediyor. Son olarak, iPhone 12 Lightning kablosu ortaya çıktı. Tasarımda değişiklikler var.

    iPhone 12 Lightning kablosu ile neler değişecek?

    iPhone 12 model ailesiyle ilgili hemen her hafta teknoloji basınında yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Şimdi ise şarj kablosuna dair bir fotoğraf ortaya çıktı. Böylece ilk kez iPhone 12 aksesuarlarıyla ilgili fotoğraf paylaşılmış oldu. Yeni kabloda örgü tasarımını bizi karşılayacak gibi duruyor. Şimdiye kadarki tüm kablolar düz plastik biçimindeydi. Bu da kablonun kısa süre kopmasına neden oluyordu.

    Yeni kablo tasarımında kopma probleminin önüne geçilecek gibi duruyor. Kablonun dayanıklılığı da artacak. Kablo tarafındaki değişim tabii ki kullanıcıları memnun edecek. Kısa sürede kopan kablonun yerine daha dayanıklı bir kablonun kullanılmasıyla kullanıcı şikayetlerinde önemli ölçüde azalma bekleniyor.

    Sızdırılan görsellerde iki farklı kablo rengi olduğu da görülüyor. Siyah kablonun iMac Pro modelleri için geliştirildiği söyleniyor. Son olarak kablonun bir ucunun USB Type-C olarak hazırlandığını belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN