Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiiOS 11, 19 Eylül itibarıyla tüm uyumlu cihazlara geliyor

    iOS 11, 19 Eylül itibarıyla tüm uyumlu cihazlara geliyor

    Merakla beklenen iOS 11’in final versiyonununun dağıtımına başlanıyor. İşte detaylar…

    Apple’ın geçtiğimiz aylarda beta versiyonunu sunduğu ve uzun süredir testleri devam eden mobil işletim sistemi iOS 11, nihayet 19 Eylül 2017 tarihi itibarıyla 20 civarı cihaza birden geliyor. Elbette bu noktadaki uyumlu iOS cihazları önem taşıyor. Listedeki modelleri şu şekilde belirtmek mümkün:

    iOS 11 güncellemesi alacak cihazların tam listesi

    iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil). Yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinde ise önyüklü şekilde sunuluyor.

    Temelde ilgili güncellemeyi almayacak az sayıda Apple iOS cihazı söz konusu. Bunlar iPad 4, iPhone 5 ve önceki modelleri ile birlikte iPhone 5c.

    Siri de yenilendi

    Yeni bir kullanıcı arayüzü, geliştirilmiş artırılmış gerçeklik özellikleri ve yine geliştirilmiş kamera uygulamasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca Siri tarafında da güncelleme var, yeni sesler ve İngilizceden beş farklı dile çeviri yeteneği öne çıkıyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN