Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımIntel gelecek planlarını CES 2020'de paylaştı

    Intel gelecek planlarını CES 2020’de paylaştı

    Sarmal spor ve eğlencenin geleceği… Intel tüm bunları ve daha fazlasını CES 2020’de uygulamalı olarak tanıttı…

    Sürücüsüz otomobillerin önünü açan yapay zeka alanındaki çığır açan yenilikler. Mobil bilgi işlem inovasyonlarında yepyeni bir dönem. Sarmal spor ve eğlencenin geleceği. Intel tüm bunları ve daha fazlasını CES 2020’de uygulamalı olarak tanıttı ve şirketin bulut, ağ, Edge ve PC’leri akıllı özelliklerle nasıl donattığını ve insanlar, işletmeler ve toplumlar için olumlu etki yarattığını gösterdi.

    Intel’in CEO’su Bob Swan CES’te Mobileye şirketi ile ilgili güncel bilgiler verirken ve Mobileye’ın sürücüsüz otomobili RoboCar’ın trafikte sürüş halindeki görüntülerini paylaştı. Sürüş, Mobileye’ın yapay zeka, bilgisayar görüşü, RSS’nin düzenleyici bilim modeli ve bağımsız algılama sistemleri aracılığıyla sunulan gerçek yedekliliğin bir kombinasyonu ile daha güvenli mobilite sunmaya yönelik benzersiz ve yenilikçi yaklaşımını ortaya koydu.

    Swan ayrıca Intel’in Amerikan Kızılhaç’ı ile afetlere hazırlık konusunda Kayıp Haritalar projesinde birlikte çalıştıklarını vurguladı. Intel, 2. Nesil Intel Xeon Ölçeklenebilir işlemciler üzerinde entegre Yapay Zeka hızlandırma özelliğini kullanarak Amerikan Kızılhaç’ına ve Kayıp Haritalar projesine dünyanın uzak bölgeleri için bir afet olması durumunda acil durum müdahale ekiplerine yardımcı olma amacıyla köprü ve yolları da gösteren yüksek doğrulukta haritalar oluşturma konusunda yardımcı oluyor.

    Swan konuşmasında, “Intel olarak, arzumuz müşterilerimizin Yapay Zeka, 5G ve akıllı EDGE gibi teknolojilerden maksimum düzeyde faydalanmasına yardımcı olmak ve bu şekilde onlarla birlikte yaşamı zenginleştirmek ve dünyayı gelecek yıllar için şekillendirmektir. Bugün vurguladığımız gibi, bilgi-işlemin her yönünü akıllı özelliklerle donatma çalışmalarımızın benzersiz düzeyde olumlu etkisi olabilir.” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN