Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürInstagram’a hashtag takip özelliği geldi

    Instagram’a hashtag takip özelliği geldi

    Instagram’a gelen yeni özellikle hashtag takibi seçeneği kullanıma sunuluyor, bu sayede takibe alınan hashtag’lerle ilgili gönderiler akış içerisinde görülebiliyor. İşte detaylar…

    Sosyal medya platformu Instagram’ın son dönemde önemli bir değişimden geçtiğine şüphe yok. Platform, hızla artan kullanıcı tabanını, birbiri ardına gelen yeni özellikleri ile sağlamışa benziyor. Üstelik durmaya niyeti de yok gibi, son yenilik hashtag takip özelliği şeklinde özetlenebilir.

    Hashtag’in (#) sosyal ağın kullanımı açısından getirdiği fonksiyonların kapsamı da genişletildi. Artık en çok takip edilen hashtag’ler de kullanıcılar tarafından görülebilecek.

    Hashtag kullanımında yeni boyut

    Bir fotoğraf veya video gönderisinin altında bulunan hashtag’ler, tıklanabiliyor ve daha önceden paylaşılmış ilgili multimedyalar görülebiliyordu.

    Yeni özellikle ‘takip et’ seçeneği de kullanıma sunuluyor, bu sayede takibe alınan hashtag’lere dair paylaşılmış gönderiler akış içerisinde görülebiliyor.

    Kullanıcıların örneğin ‘futbol’ veya ‘sağlık’ hashtag’ine sahip çok sayıda gönderiyi bulması mümkün hale geliyor özetle.

    Daha iyi olma yolunda ilerleyiş devam ediyor…

    Instagram’da belli konularda daha fazla takipçi ve gönderi etkileşiminin önünü açan hashtag takip özelliği, platformda geçirilen zamanı artıracak. Son dönemde gitgide daha yoğun kullanımda olan bir sosyal medya platformu olan Instagram, daha iyi olma yolunda ilerleyişini aralıksız sürdürüyor.

    Sosyal medya dünyasına dair dikkat çeken yenilikleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN