Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelInstagram, yeni özelliğini Türkiye'de kullanıma sundu!

    Instagram, yeni özelliğini Türkiye’de kullanıma sundu!

    Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram, yeni güncellemeleriyle kullanıcılara daha iyi deneyim sunmaya devam ediyor. Facebook’a ait olan şirket platforma sürekli olarak yenilikler eklerken, bunun yanı sıra mevcut işlevler üzerinde de yine değişiklikler yapıyor.

    Bir süre önce Instagram,yukarı kaydır” bağlantısının yerine artık çıkartmalar olacağını açıklamıştı. Şirket, bu yenilik ile hesabı 10K altında olan kişilerin bile artık link eklemesine yardımcı olmayı amaçladı. Şimdi ise test aşamasında olan bu özellik, bugün itibariyle Türkiye’deki tüm kullanıcılara sunulmaya başladı.

    Instagram yukarı kaydır bağlantısı, artık çıkartmalarla yer değiştirdi

    Instagram’ın bir süredir test ettiği bağlantı çıkartmaları, artık bugün itibariyle Türkiye’de de kullanılabilir. Şu anda kademeler halinde milyonlarca kullanıcıya sunulan bu işlev, kısa süre içerisinde aktif olmayan hesaplarda da etkinleşecek. Peki kullanıcılar linkleri nasıl paylaşacak?

    Yeni güncelleme sonrasında kullanıcılar, takipçi sayıları kaç olursa olsun hikayelerine linkler ekleyebilecek. Bunun içinde yapmanız gereken işlemler oldukça basit. İlk olarak Instagram hikaye paylaşma alanına gelip, ardından aşağıdaki ekran resmindeki alandan ”bağlantı” çıkartması aracılığıyla link ekleyebilirsiniz. Bu, daha önce hesabı 10K ve üzeri olan kullanıcıların yaptığı işlemler ile oldukça benzer. Yapmanız gereken tek şey, sadece çıkartmalar bölümünde yer alan bağlantı çıkartmasından dilediğiniz linki eklemek.

    Instagram masaüstünde beklenen özelliğe kavuşuyor!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN