Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHuawei P30 Pro kamerası için önemli güncelleme!

    Huawei P30 Pro kamerası için önemli güncelleme!

    Güçlü özellikleri ve iddialı tasarımı ile dikkatleri çeken Huawei P30 Pro kamerası ile oldukça konuşulmakta. Şirket yayınladığı yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara daha kaliteli fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Huawei P30 Pro kamera için önemli bir güncelleme aldı.

    Huawei P30 Pro kamerası için önemli güncelleme!

    Huawei P30 Pro, diğer P serisi modeller gibi kamera tarafında oldukça iddialı. DxOMark üzerinde aldığı 112 puanla dikkatleri çeken model, mobil telefonlar arasında da kamera performansı açısından ilk sırada yerini koruyor.

    Huawei P30 Pro kamerası

    316 MB boyutundaki yeni güncelleme, temelde P30 Pro’nun kamera performansını iyileştirmeye yönelik. Biraz daha detaylı şekilde göz atarsak, güncellemenin daha orijinal ve doğal tonlar sunmaya yardımcı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca güncelleme HDR ve renk sıcaklığı algoritması tarafında da önemli yenilikler sunuyor. Bununla birlikte bazı hataların da giderildiği güncelleme, cihazı daha stabil bir hale getiriyor.

    Yeni güncelleme bölgesel olarak aşamalı bir şekilde dağıtılmaya başlandı. Henüz güncellemeyi almayan kullanıcılar biraz daha bekleyerek yeni güncellemeye erişebilecektir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN