Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHuawei P20 Pro kamerası düşündüğünüzden daha güçlü!

    Huawei P20 Pro kamerası düşündüğünüzden daha güçlü!

    Huawei P20 Pro, 40 Megapiksel RGB ana kamera, 20 Megapiksel monokrom kamera ve 8 Megapiksel telefoto kamerası ile dünya genelinde büyük yankı uyandırdı ve insanlar tarafından büyük ilgi odağı oldu. Sadece telefoto kamera da OIS özelliği bilinirken, iFixit tarafından yapılan incelemeye göre, üç kamerada da OIS desteği olduğu ortaya çıktı. Telefonun OIS özelliğinin olmasının yanı sıra, ayrıca kamerada yapay zeka destekli görüntü sabitleyicisi de bulunuyor.

    Huawei P20 Pro kamerası üç OIS sabitleyici ile geliyor

    Tüketicilerin ürünlerini nasıl tamir edebileceğini öğreten iFixit, Huawei P20 Pro’yu denerken, çeşitli bilgiler de elde etti. İnceleme sırasında çıkan bilgilere göre, üç kamerasında da OIS için donanım desteği bulunuyor. Bu özellik çekim yaparken, sarsılmayı en aza indirgiyor ve sizin daha iyi çekim yapmanıza olanak sunuyor.

    Bunun dışında, tamir süresini de ölçen iFixit, 10 üzerinden 4 puan verdiğini de açıkladı. Bunun sebebi, telefonun cam panellerinin olması ve bu da kırılma riskini arttırmasına olanak sağlıyor. Hal böyle olunca, sökülüp takılması da zorlaşıyor. Ek olarak, batarya anlamında değişimin zor olduğunu açıklayan kurum, yine de tamir edebileceğini açıkladı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN