Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHuawei P20 modeli görüntülendi

    Huawei P20 modeli görüntülendi

    Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen Huawei P20 modeline ait bit görsel daha ortaya çıktı. Bu görsel çok konuşulacak gibi görünüyor.

    huawei p20

    Huawei P20 2 kamera ile gelebilir!

    Tenaa için hazırlanan ve lisans onaylaması için ortaya çıkan görsel, Huawei P20 modelinin son halini kanıtlar nitelikte. Bu görselde dikkat çeken detay ise P20 modelinin arka kısımda 2 kamera ile gelecek olması. Şu ana kadar çıkan sızıntılarda Huawei P20 modelinin 3 kamera ile çıkacağı düşünülüyordu.

    Ortaya çıkan görsel ise bu durumu çok net bir şekilde geçersiz kılıyor. Şu ana kadar ortaya çıkan afişlerde de 3 kamerayı görmüştük. Bu farklılık ise, Huawei’nin P20 ve P20 Plus olmak üzere iki model çıkartacağını ve 3 kameranın P20 Plus modelinde olabileceğini işaret ediyor.

    Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nin en büyük beklentilerinden biri olan P20 modeli için bir başka iddia ise tanıtım tarihi konusunda oldu. Eğer iddialar doğruysa, P20, MWC 2018’de değil, 27 Mart tarihinde düzenlenecek olan özel bir etkinlik kapsamında tanıtılacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN