Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHuawei FreeBuds 4 tanıtım tarihi belli oldu!

    Huawei FreeBuds 4 tanıtım tarihi belli oldu!

    Huawei’nin kablosuz kulaklık kategorisine ekleyeceği yeni FreeBuds 4 modeli, şirket tarafından bugün tanıtım tarihiyle birlikte açıklandı. İşte detaylar.

    Huawei’nin kablosuz kulaklık serisi, yakında duyurulacak FreeBuds 4 modeliyle genişleyecek. Uzun süredir çeşitli sızıntıları ve resimleriyle ortaya çıkan bu kulaklık, 19 Mayıs tarihinde Huawei tarafından piyasaya sürülecek.

    Daha önce Huawei FreeBuds 4 modelinin tasarımını gösteren birkaç resim sızdırılmıştı. Bu resimlere göre şirketin yeni nesil kulaklığı, bir önceki FreBuds 3’ten çok farklı olmayacak.

    Huawei FreeBuds 4, 19 Mayıs’ta duyurulacak

    FreeBuds 4 genel olarak önceki neslin tasarımını devam ettirecek. Ancak kaynaklar bu kulaklığın işlevsel olarak büyük yükseltmelere sahip olacağını iddia ediyor. Örneğin her kulaklıkta mutlaka olması gereken ”Gürültü Engelleme Özelliği”, Huawei’nin yeni FreeBud 4 modelinde de yer alacak.

    Gürültü engellemeye ek olarak bu kulaklık; konfor, ses kalitesi ve pil ömrü açısından da yine bazı geliştirmelere sahip olacak. Ancak bu özellikler hakkında şu an için kesin bir bilgi bulunmuyor.

    Huawei’nin yeni FreeBuds 4 modeli, tanıtım tarihinde doğru yaklaşırken Huaewi Mall’da görüntülendi. Burada ortaya çıkan resimlere göre kulaklık; beyaz, gri ve kırmızı renk seçenekleriyle gelecek. Tabii renk konusunda sadece burayı göz önünde bulundurmamak lazım. Zira önceki sızıntılarda da kaynaklar, siyah ve gümüş renklerin olacağını da çeşitli görsellerle sızdırmıştı.

    FreeBuds 3 özellikleri nasıldı?

    Huawei’nin yeni kulaklığın için geri sayım başlarken, halihazırda piyasada bulunan FreeBuds 3’ün özelliklerini de hatırlatmakta fayda var. 2019 yılında piyasaya sürülen FreeBuds 3, aktif gürültü engelleme özelliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Kirin A1 yongasıyla pek çok açıdan iyi işler çıkaran bu kulaklık; yüzde 30 daha az gecikme, yüzde 50 ise daha az güç tüketimine sahip.

    Pil tarafında ise FreeBuds 3; tek şarjla 4 saatlik kullanım sunarken, yanında bulunan kutusuyla beraber bu süre 20 saate kadar çıkabiliyor. Ayrıca hem şarj kutusu, hem de kulaklıkların toplam bir saat içinde şarj olduğunu da belirtelim.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN