Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımHuawei'den heyecanlandıran yeni cihazlar yolda

    Huawei’den heyecanlandıran yeni cihazlar yolda

    Çin merkezli teknoloji şirketi Huawei, ABD ile yaşadığı kısıtlamaların ardından iyice toparlandı. Kendi içine dönen ve işletim sistemi de dahil olmak üzere ihtiyaçlarını kendi geliştirmeye başlayan şirketten yeni bir hamle daha geliyor. Söylenene göre Huawei MateView adında kendi monitörlerini geliştiriyor.

    Huawei MateView ilk etapta profesyonelleri hedefe alacak

    Weibo tarafından sızdırıldığı kadarıyla oyuncular için özel olarak tasarlanan kavisli yapıdaki monitörler, 42 inç olacak. 32 inçlik diğer monitör ise düz bir ekran yapısıyla bizleri karşılayacak. Mart ayında 3C tarafından onaylanan bu cihazların bazı temel özellikleri de sızdırılmıştı.

    Huawei MateView

    32 inçlik Huawei MateView monitör, 4500 x 3000 piksel ekran çözünürlüğüne 3:2 en boy oranına ve 10 bit renge sahip olacak. Bunun yanı sıra HDR400 sertifikası bulunan cihazı çerçevesiz ve 4K yapıda olacağı belirtiliyor.

    Huawei MateView

    42 inçlik monitör  ise oyuncular hedeflendiği için kavisli bir yapıya sahip olacak deniyor. 3440 x 1440 piksellik çözünürlüğe ek olarak 165Hz ekran yenileme hızına ve 21:9 en boy oranına sahip 3K bir yapıda olacak. Cihaza aynı zamanda çift hoparlör sistemi de yerleştirilmiş olacak.

    Bu monitörlerin mayıs ayındaki Huawei etkinliğinde MateBook 16 serisi ile tanıtılması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN