Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHONOR 50 Serisi duyuruldu

    HONOR 50 Serisi duyuruldu

    HONOR’un en yeni akıllı telefon serisi, Çin’den sonra diğer ülkelerde de satışa sunulacak.

    HONOR, yeni akıllı telefon serisi HONOR 50’yi Çin’de satışa sundu. Şık tasarımı ve güçlü kamera özellikleriyle HONOR 50 serisi, gençlerin ihtiyaçlarına yanıt verme iddiasında.

    HONOR 50 Pro’nun ön kısmında iki video kamera bulunuyor. 12MP’lik video kamera; 100 derecelik geniş açıya ve portre çekimleri için ideal 18mm odak uzaklığına sahip. 32MP’lik kamera ise yüksek kaliteli görsellik sunarak detayları yakalamanızı mümkün kılıyor.

    HONOR 50 ve HONOR 50 Pro, dörtlü arka kamera sistemiyle geliyor. Bu sistemde 108MP’lik ana kamera, 8MP’lik geniş açılı kamera, 2MP’lik Makro kamerası ve 2MP’lik derinlik kamerası yer alıyor.

    75 derecelik kavise sahip olan 6.57 inç’lik ekrana sahip HONOR 50 ve 6.72 inç’lik ekrana sahip HONOR 50 Pro ile bu seri, 1,07 milyar renkle birlikte en üst retina seviyesi ekranlardan birini barındırıyor.

    HONOR 50 ve HONOR 50 Pro, Qualcomm Snapdragon 778G 5G mobil platformunu barındırıyor.

    5G bağlantısıyla birlikte Vlog çekmek ve oyun oynamak, pil ömrüne de yük bindirir. Tek hücreli çift devreli pil tasarımı sayesinde HONOR 50 66W, HONOR 50 Pro ise 100W’a kadar hızlı şarj özelliğine sahip.

    Elmas görünümlü tasarım

    Moda ve teknolojiyi birleştiren HONOR 50 serisi, estetik söz konusu olduğunda bir kez daha iddiasını ortaya koyarak tarzına önem verenlere sesleniyor. Lüks mücevher markalarının klasik yüzük tasarımından ilham alınan seride, kamera çevresinde klasik ve zamansız yüzük tasarımı benimseniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN