Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHonor 20 Pro arka kasa tasarımı ortaya çıktı!

    Honor 20 Pro arka kasa tasarımı ortaya çıktı!

    Honor son zamanlarda yeni Honor 20 serisinin tanıtımına hazırlanıyor. Yeni modellerin ne zaman tanıtılacağı hala net olarak bilinmese de, oldukça yakın olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte yeni modellerle ilgili detaylar gelmeye de devam ediyor. Şirketin yeni amiral gemisi modeli Honor 20 Pro arka kasa tasarımı ile ortaya çıktı!

    Honor 20 Pro arka kasa tasarımı ortaya çıktı!

    Honor tarafından Weibo üzerinde yayınlanan yeni görsel, şirketin yeni amiral gemisi modelinin tasarımıyla ilgili bazı detayları bizlere sunuyor. Yayınlanan görselde dikkatleri çeken ilk detay, yapay zeka desteğine sahip üçlü kamera kurulumu. Bununla birlikte bu kameranın yanında çift tonlu bir flaş bulunuyor.

    honor 20 pro arka kasa

    Ayrıca modelin yan çerçeveleri ile ilgili bazı detayları da, yayınlanan görselden yakalamak mümkün. Üst ve alt çerçevelerdeki ince alanlara göz attığımızda hoparlör ve bağlantı yuvasını görmemiz mümkün. Ancak kulaklık girişi ile ilgili bir alan göremiyoruz. Yeni model bu ihtiyacı, muhtemelen ana bağlantı yuvasından karşılayacak.

    Ayrıca arka kasada herhangi bir parmak izi sensörü ile de karşılaşmıyoruz. Son zamanlarda pek çok marka tarafından kullanılan ekran içi parmak izi okuyucu, muhtemelen Honor 20 Pro modelinde de kullanılacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN