Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHeyecanla bekleniyor: MIUI 13 alacak ilk 9 telefon belli oldu

    Heyecanla bekleniyor: MIUI 13 alacak ilk 9 telefon belli oldu

    Xiaomi kullanıcıları büyük bir heyecanla MIUI 13’ü bekliyor. Ağustos ayında söylenene göre yeni sürüm 2021 yılının sonlarına doğru gelecek. Resmi kaynaklardan gelen son bilgilerde ise MIUI 13 yakında geliyor. Hatta bu sürümü alacak ilk 9 akıllı telefon modeli de belli oldu. İşte MIUI 13 güncellemesi alacak telefonlar:

    MIUI 13 güncellemesi alacak telefonlar arasında yeni modeller başı çekiyor

    Kısa bir süre önce geliştirici ‘kacskrz’ sistem kodlarından yeni sürüm hakkında bazı detayları yakalamayı ve bunları sızdırmaya başardı. MIUI V13.0.0.1.SKACNXM sürümü hakkında önemli bilgiler ortaya çıktı. Sızıntıya göre sürümü alacak ilk dokuz telefon modeli de açığa çıktı:

    MIUI 13 güncellemesi alacak telefonlar

    -Xiaomi Mi MIX 4

    -Xiaomi Mi 11

    -Xiaomi-Mi 11 Pro

    -Xiaomi Mi 11 Ultra

    -Xiaomi Mi 11 Lite

    -Xiaomi-Mi 10S

    -Redmi K40

    -Redmi K40 Pro

    -Redmi-K40 Pro Plus

    Yukarıdaki telefonlardan birine sahipseniz MIUI 13’ü ilk alanlardan birisi olacaksınız. Öte yandan bu yeni sistemin öne çıkan özellikleri arasında sanal bellek kullanımı, bildirimleri yönetebileceğiniz özel bir sistem, kayabilen widget’lar, yeni animasyonlar, pil yönetimi hakkında yeni ayarlamalar ve güçlü bir gizlilik koruması gibi pek çok detay bulunuyor.

    Tam tarih verilmediği için sürümün çıkış tarihi için bazı tahminler yürütülüyor. Xiaomi’nin her yıl düzenlediği etkinliği bu yıl 16  Aralık’ta gerçekleşecek işte teknoloji devinin bu etkinlikte MIUI 13’ü tanıtması ve aynı zamanda Xiaomi 12 serisini görücüye çıkartması bekleniyor.

    MIUI 13 güncellemesini alacak telefonlar: Güncel liste

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN