Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımGoogle gelecek Pixel Buds modelleri için şirket aldı!

    Google gelecek Pixel Buds modelleri için şirket aldı!

    Google yeni bir satın alma gerçekleştirdi. Bildiğiniz üzere yalnızca yazılım geliştirme üzerine değil cihaz ve donanım üzerinde de çalışmalar yapan Google, yeni kulaklık modelleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Google son olarak Dysonics’i satın aldı. Söylenene göre Google Pixel Buds kulaklık serisi için satın aldığı bu şirketten destek alacak.

    Google Pixel Buds için yeni bir şirketi bünyesine kattı

    Kulaklıklarına önem veren ve oldukça sevilen serilere imza atan Google yeni kulaklıkları için ses donanımları üreten bir şirketi satın aldı. Google’ın bu hamlesi elbette yolda olan kulaklıklarının geliştirilmesi sürecine katkı sağlaması için olduğunu düşündürüyor. (fisheries) Google AR ve kulaklık bölümünü desteklemek adına aldığı Dysonics şirketi 2011 yılında kuruldu.

    AR başlıklar ve ses donanımlarıyla adından söz ettiren Dysonics, aralık ayından bu yana Google’ın radarındaydı. Bu satın alma hakkında detaylı bilgiler ortaya çıkmasa da bazı Dysonics çalışanları Linkedln üzerinden Google’da çalıştıklarını bildirdiği için resmi olarak satışın gerçekleşmiş olduğu anlaşılmış oldu.

    Google Pixel Buds

    Dysonics şirketi 360 derecelik sesi ve tescillediği algoritmalarıyla bir adım öne çıkıyor. Özellikle kulak içi kulaklıklar tarafında gelişmiş ses donanımlarıyla iddiasını ön plana çıkartan şirket, Google ile yaşanan birliktelik sonrasında nasıl bir ürün çıkartacak bilinmiyor.

    Google’dan en son uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modelinin geldiğini duymuştuk. Pixel Buds A olarak adlandırılan bu kulaklık çifti, önceki nesil gibi görünecek ve yeşil beyaz seçeneklerine sahip olacak. Bu bütçe dostu olacağı söylenen kulaklıkta dokunmatik kontroller ve Google Asistan erişimi de sağlanacak. Hatta kulaklık iyi özelliklerle beraber 100 dolar gibi bir fiyata tanıtılacak deniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN