Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımGeniş WiFi ağları için TP-Link TL-WR941HP duyuruldu

    Geniş WiFi ağları için TP-Link TL-WR941HP duyuruldu

    Önde gelen ağ ürünleri markalarından TP-Link, yeni modeli TL-WR941HP’yi satışa sunuyor.

    Ağ ürünleri cihazlarıyla tanınan TP-Link, 802.11N standardında en güçlü yönlendirici modelini Türkiye’de satışa sundu. 450Mbps kablosuz hıza sahip olan TL-WR941HP, büyük ve güçlü antenleri ile dikkat çekiyor. Bu sayede geniş evlerde her noktada güçlü bir WiFi ağı oluşturan ürün, aynı zamanda üç farklı modu ile ‘hepsi bir arada’ ağ çözümü.

    TL-WR941HP, yüksek alıcı gücüne sahip üç adet anteni ile uzun mesafelerde daha güçlü ağ oluşturuyor. 9 dBi gücündeki harici antenleri ile evin her noktasında stabil bir WiFi bağlantısı sağlıyor. Üründe yer alan bağımsız süper güçlü amplifikatörler, 1000 mw’ye kadar çok yüksek güç çıkışı yapıyor.

    TP-Link’in yeni yönlendiricisi güçlü WiFi kapsama alanı özelliğinin yanında birden fazla moda sahip. Bir evin WiFi konusundaki gereksinimlerini tek bir kutu ile karşılayan ‘hepsi bir arada’ bir ağ çözümü olan TL-WR941HP’de yönlendirici (router) modunun yanı sıra menzil genişletici (range extender) ve erişim noktası (access point) modları da bulunuyor. Bu farklı işlevleri sayesinde çok sayıda cihazın WiFi’a bağlandığı geniş evlerin ağ konusundaki ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor.

    Diğer yandan cihaz, TP-Link’in Tether iOS uygulaması sayesinde hem kolay kuruluyor hem de iPhone üzerinden rahatlıkla yönetilebiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN