Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürGarageBand yeni Ses Paketleri ile müzik yapımına büyük bir destek sağlıyor

    GarageBand yeni Ses Paketleri ile müzik yapımına büyük bir destek sağlıyor

    GarageBand uygulamasında genişletilmiş bir Ses Arşivi ve günümüzün en önemli sanatçıları ve müzik prodüktörlerinden bazılarının Ses Paketleri bulunuyor…
    Apple, iOS ve iPadOS için GarageBand ile, kullanıcıların müzikal yaratıcılığını artıracak yeni özellikler sunduğunu duyurdu.
    Günümüzün en önemli bazı sanatçı ve prodüktörleri, yepyeni Ses Paketleriyle şimdi GarageBand’e geliyor. Kullanıcılar, adım adım görüntülü talimatlar sunan ve Grammy ödüllü sanatçılar Dua Lipa ve Lady Gaga’nın şarkılarını içeren yepyeni iki Remiks Oturumu ile remiks sanatını doğrudan uygulamada öğrenebiliyor.
    Müzisyenler bunun yanı sıra şimdi Boys Noize, Mark Lettieri, Oak Felder, Soulection, Take A Daytrip, Tom Misch ve TRAKGIRL gibi dünyanın en önemli prodüktörlerinin bazılarının sadece GarageBand için oluşturduğu ritimler, loop’lar ve enstrümanlarla dolu yedi yeni Prodüktör Paketinden yararlanarak kendi şarkılarını yaratabiliyor. Sunulan ek Prodüktör Paketi, ilk gösterimi 30 Temmuz Cuma günü Apple TV+’ta yapılacak “Watch the Sound With Mark Ronson” adlı belgesel dizinin müziğinden ilham aldıkları seslerle denemeler yapma olanağını vererek kullanıcılara bu diziye özel bir şekilde eşlik etme imkanı sunuyor.
    “GarageBand, müzik yapımı için bir katalizör işlevi görmeye devam ediyor. Deneyimsiz kullanıcıların bir başlangıç yapmalarını, deneyimli profesyonellerin ise fikirlerini hızla hayata geçirmelerini kolaylaştırıyor.” diyen Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Archers sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu güncelleme için, müzisyenlere üzerinde oynayabilecekleri yeni seslerden oluşan olağanüstü bir koleksiyon sunmak amacıyla inanılmaz bir sanatçı ve prodüktör grubuyla birlikte çalıştık. Şimdi daha da fazla kullanıcının, yaratıcılığını ortaya çıkarmak ve GarageBand’de müzik yapmaya başlamak için ilham alacağını umuyoruz.”

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN