Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürGamestars Brawl Stars Türkiye Ligi başladı

    Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi başladı

    Heyecanla beklenen Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi başladı. İşte detaylar…

    StarLadder ve Publishme ortaklığında düzenlenen Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi, toplam 64 farklı grupta gerçekleştirilen ilk tur mücadeleleri ile başladı! Zirvedeki dört takım güçlerini uluslararası platformda sergileyecek…

    Yüzlerce Brawl Stars tutkununun aynı çatı altında buluştuğu Gamestars Brawl Stars Ligi mücadeleleri başladı. 16 Mart tarihinde başlayan Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi müsabakaları toplam 64 farklı grupta oynanmaya devam edecek ve  karşılaşmalar 7 Nisan tarihine kadar sürecek. Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi’nin kazananları 1.000 dolarlık para ödülünün sahibi olacak.

    Ulusal ligde zirveye ulaşan  takımlardan dördü Türkiye’yi Gamestars Brawl Stars Uluslalararası Ligi’nde temsil etme fırsatı yakalayacak. Ukrayna, Kazakistan, Polonya, İngiltere, İsveç, Almanya ve Fransa’nın üçer takım göndereceği global lige Türkiye ve Rusya dört takım ile katılacak ve diğer dünya ülkeleri son üç wild card için yarışacak. Toplam 32 takımın kozlarını paylaşacağı uluslararası grup aşamasında kendi gruplarında başarılı olan ilk iki takım son 16 eleme turuna kalacak ve büyük ödül için kozlarını paylaşacak.

    Uluslararası Gamestars Brawl Stars müsabakalarından haberdar olmak ve  tüm müsabakaları canlı takip edebilmek için resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz:

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN