Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelGalaxy S8, Dolby Atmos desteğine kavuşuyor!

    Galaxy S8, Dolby Atmos desteğine kavuşuyor!

    Galaxy S8, Dolby Atmos ses düzenleme ve geliştirme desteğine kavuşacak. Bir süredir test edilen Android Oreo güncellemesinin içerisinde, bu özelliğin de olduğu ortaya çıktı.

    Hatırlarsanız geride bıraktığımız Kasım ayında Galaxy S8 için Android Oreo Beta testleri başlamıştı. Şimdi de Reddit‘te bir kullanıcı telefon için çıkacak Android Oreo güncellemesinin final haline ait bazı ekran görüntüleri paylaştı. Bu görüntülerde, Dolby Atmos desteğinin olması göze çarpıyor.

    Galaxy S8, Dolby Atmos desteği neler getirecek?

    Şimdilik bu özellik ne yazık ki Snapdragon işlemci kullanan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için ortaya çıktı. Exynos işlemcili modellerde de bu özelliği olup olmadığını güncelleme çıktığında öğrenebileceğiz.

    Kullanıcıların ekolayzır ayarlarını değiştirmesine olanak sağlayan ve birçok hazır ses profili ile gelen Dolby Atmos, kullanıcıların daha zengin bir ses deneyimi yaşamalarını amaçlıyor.

    Galaxy S8, Dolby Atmos

    Ortaya çıkan ekran görüntülerinde de film, müzik ve ses gibi farklı profillerin olduğu ve bunlara direkt olarak bildirim çubuğu üzerinden kontrol edebildiğimiz görülüyor. 2018’in ilk çeyreğinde Galaxy S8 ve S8+ modelleri için sunulması beklenen bu güncelleme bakalım Atmos’la beraber hangi yeni özellikleri beraberinde getirecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN