Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelGalaxy S21 FE lansmanı hakkında üzen gelişme

    Galaxy S21 FE lansmanı hakkında üzen gelişme

    Samsung kullanıcılarının merakla beklediği Galaxy S21 FE modeli çıkış tarihiyle gündemde. Bileşen eksikliği lansmanı erteleyebilir.

    Uzun zamandır çeşitli sızıntılarıyla gündeme gelen Galaxy S21 FE ne yazık ki çip kıtlığı sıkıntılarına maruz kaldı. Koreli kaynaklar tarafından sunulan yeni bir rapora göre cihazının üretimi, çip sorunundan dolayı askıya alındı.

    ETNews tarafından sunulan raporda Samsung’un, uygun fiyatlı olacak Galaxy S21 FE modelinin lansmanını ileri bir tarihe aldığı söyleniyor.

    Galaxy S21 FE lansmanı çip sorunundan erteleniyor

    Son yıllarda çip sıkıntısı malum her sektörün baş belası oldu. Özellikle telefon üreticileri de bu sorundan etkilenen şirketlerin başında geliyor ve bazı telefonları üretmek konusunda zorluklar yaşıyorlar.

    Galaxy S21 FE

    Örneğin bu yıl yeni bir Note serisi modelin piyasaya sürülmemesi, yarı iletken sorununun doğurduğu eksikliklerden kaynaklandı. Bununla beraber Samsung, orta segment modelleri Galaxy A52 ve A72’nin de yine aynı sorunla karşı karşıya kalması nedeniyle bazı pazarlarda stok sıkıntısı yaşadı.

    Yakın zamanda ise küresel yarı iletken sorunu, Samsung’un akıllı telefon üretiminin en fazla olduğu Vietnam’da Galaxy Tab S7 FE’nin lansmannını ertelemesine sebep oldu. Bu gibi örnekler artmaya devam ederken bu kez de aynı sorun merakla beklenen Galaxy S21 FE modelini vurdu. Koreli üreticinin uygun fiyata amiral gemisi deneyimi sunacağı S21 FE, parça eksikliği dolayısı ile daha ileri bir tarihte karşımıza çıkacak.

    Bazı kaynaklar Samsung’un S21 FE üretimini durdurduğunu iddia ederken, bazıları ise üretimin ilk etapta hiç başlamadığını öne sürüyor. Sızıntıların ardı arkası gelmeye devam ederken başka kaynaklar ise, bu telefonun en az Eylül ayında piyasaya çıkacağını iddia ediyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN