Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürGalaxy Note 5 ve S6 Edge+ güncellemelerinde son durum

    Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ güncellemelerinde son durum

    Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ modellerinin, Google’ın aylık olarak dağıtığımı gerçekleştirdiği güvenlik güncellemelerini almayacakları duyuruldu. İşte detaylar…

    Türkiye’de hatrı sayılır bir kesim tarafından kullanılmakta olan Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 Edge+ modellerinde güvenlik güncellemelerinin geleceği hakkında resmi bilgiler paylaşıldı.

    Samsung’un resmi olarak gerçekleştirdiği duyuruda Google’ın yeni güvenlik güncellemesini alacak modeller arasında Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ modellerinin olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Dolayısıyla söz konusu güncellemeler her iki modele de gelmeyecek gibi görünüyor. Yine her iki modelin de bundan üç sene önce tanıtıldığını belirtelim

    Diğer taraftan Google’ın güncellemelerini alacak modeller şöyle sıralanıyor;

    Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S8 Active, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S7 Active, Galaxy Note 9, Galaxy Note 8, Galaxy A5 (2016), Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A8 (2018).

    Güvenlik güncellemesi kapsamından çıkarılan Samsung modelleri, şirketin geçtiğimiz aylarda aynı kapsam dışına alınan Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modellerini hatırlattı. Bu iki model de yine üçüncü yaşlarını doldurduktan sonra Google güvenlik güncellemesi almaya başlamıştı.

    Öte yandan Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+ modelleri, sadece Google’ın aylık periyodik güvenlik güncellemelerini almayacak. Zira diğer güncellemeleri almayı sürdürecekleri belirtiliyor.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN