Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetFutbol heyecanını evinize taşıyacak ürünler

    Futbol heyecanını evinize taşıyacak ürünler

    Futbol dediğimiz spor dünyanın her yerinde kabul görmüş en büyük sporların başında geliyor. Ülkemizde de en popüler spor olan futbolu özellikle pandemi süreciyle birlikte evlerimizde televizyon başındayken geçiriyoruz. Peki Futbol zevkini ve heyecanını arttıracak ürünler neler? Gelin hep beraber bir göz atalım.

    4K Çözünürlüklü Akıllı Televizyonlar

    Yerel yayınların bile artık 4K yayın yaptıkları bu dönemde 4K çözünürlüğünde televizyonlar olmazsa olmaz. Herhangi bir 4K çözünürlüğe sahip televizyon ile maçların keyfi daha da artacak. Özellikle OLED ve yeni teknoloji olan Mini LED televizyonlar ile görüntü kalitesi daha da üst seviyeye çıkıyor. Sahadaki her ayrıntıyı en iyi bir şekilde görebilmek için çözünürlüğü yüksek televizyonlar seçmenin yanında bu televizyonların akıllı olması da artık çok önemli. Smart TV adı altında geçen bu televizyonlar Android işletim sistemiyle gelebiliyorlar. Bu sayede sesle komut verebilme, dahili uygulamalar (Youtube, Netflix, Amazon Prime vb) ile televizyonunuzun keyfini daha iyi bir şekilde çıkarabilmenize yardımcı oluyorlar.

    Ev Sinema Sistemleri

    Ev sinema sistemleri bir salonda veya tv odasında olmazsa olmaz unsurlardan bir tanesidir. Çünkü sinema sistemi dediğimiz şey aslında bir ses sistemidir. Film ve dizi keyiflerinin yanında maç heyecanına da sizi ortak edecek. Euro 2020’nin uzun süre sonra seyircili olarak oynanması, ülkelerini destekleyen insanların tezahüratlarını kaliteli bir sesle duymak önemli. Bu yüzden eğer bir televizyon alacaksanız yanında ses sistemi de bakmanızda fayda var.

    Yüksek Çözünürlüklü Projeksiyonlar

    Televizyonların aksine daha büyük bir alana yayılabilen projeksiyonlar artık günümüzde çok gelişti. Çok daha yüksek görüntü kalitesi, kontrast ve çözünürlük sunan projeksiyonlar belki de tam size göre! Çünkü dev ekranda maç keyfini sürmek kadar iyisi yok. Lumen değeri yüksek olan projeksiyonları tercih etmek, ampul ömrünün de uzun olduğu modelleri seçmek bu konudaki en dikkat edilmesi gereken noktalardan biri. Ayrıca kendi ses sistemine de sahip olabiliyorlar. Eğer bir ses sistemi almayacaksanız kendi dahili ses sistemine sahip olan bir projeksiyon seçmekte fayda var.

    Oyun Konsolları

    Futbol keyfi denince akla ilk gelenlerden birisi de oyun konsolları. Playstation veya Xbox gibi konsollarla birlikte oyun keyfiniz daha da artacak. Özellikle futbol heyecanına ortak olmak isteyenler ve bunu kendisi oynayarak yapmak isteyenler oyun konsollarını tercih edebilirler. Sadece futbolla kalmak yetmez, diğer popüler oyunları da bu oyun konsollarıyla birlikte oynayabilir, keyfini sürebilirsiniz. İyi bir televizyon veya projeksiyon, iyi bir ses sistemi ve iyi bir oyun konsolu ile futbol heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN