Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunForza Horizon 5 çıkış tarihi ne zaman?

    Forza Horizon 5 çıkış tarihi ne zaman?

    Sevilen yarış oyunu serilerinden biri olan Forza Horizon’ın yeni oyunu hakkında bilgiler gelmeye başladı. Yeni nesil Xbox konsollarına ve PC’ler için gelmesi planlanan yeni yarış oyunu ne zaman piyasaya sürülecek? Forza Horizon 5 çıkış tarihi ne zaman?

    Forza Horizon 5 çıkış tarihi ne zaman?

    Xbox Series X’in çıkış oyunları arasında bir Forza oyunu ne yazık ki yer almadı fakat Series X için hali hazırda yeni Forza Motorsport üzerinde çalışılıyor. GameBeat muhabiri Jeff Grubb, bir sonraki Forza Motorsport oyunundan önce yeni bir Forza Horizon oyunu oynayacağımızı düşünüyor. Grubb, geçtiğimiz günlerde Xbox Empire podcast‘inde “Forza Motorsport‘dan bir teaser gördük, yine de bir sonraki Forza Horizon oyununu alabileceğimizi düşünüyorum ve bunu da önümüzdeki yıl gerçekleştirebileceğiz” dedi.

    Grubb, bu açıklamasıyla 2021’de Forza Horizon 5‘in geleceğini tahmin ediyor. Hali hazırda konsol özel oyunlarının ilk seneden çıkması zor olabiliyor. Genellikle konsollar çıktıktan 1 yıl sonra konsol özel oyunları yavaş yavaş gelmeye başlar. Umarız Grubb doğru bir tahminde bulunmuştur.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN