Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraFenomenlerin Favorisi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 

    Fenomenlerin Favorisi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 

    Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları ile paylaşımlarınıza daha fazla ilgi çekmeye ne dersiniz?

    Bu yazımda gördüğünüzde imrendiğiniz ve tekrar tekrar bakma isteği doğuran fotoğrafların gizli kahramanı olan uygulamaları bulabilirsiniz.

    Fenomenlerin Favorisi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 

    Fenomenler en güzel manzara fotoğraflarını, mekanlara derinlik katan kareleri ve en kusursuz portreleri çekmek için birbirinden pratik fotoğraf düzenleme uygulamalarını kullanıyor.

    Özel bir teknik veya bilgi gerektirmeden kullanılabilen bu uygulamalar, paylaşımlar için adeta bir imza niteliği taşıyor. İşte sıra dışı efektler ve özel filtreleri ile fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları.

     

    Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları
    Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları

    Snapseed

    Tüm zamanların en çok tercih edilenleri arasında yer olan Snapseed, profesyonel fotoğraf düzenleme özellikleri sunan kullanımı kolay bir uygulama. Snapseed, renkleri geliştirmenize, Selfie çekimlerinizi daha çekici hale getirmenize ve hatta fotoğraflarınızdan hoşlanmadığınız kişileri bile çıkarmanıza olanak tanıyan araçlar sunuyor. Uygulama tarafından sağlanan her özelliğin kullanımı çok kolay, bu sebeple temel bir bilgiye sahip olsanız bile eşsiz sonuçlar alabilirsiniz.

    Hem android hem de iOS tabanlı cihazınızda kullanabileceğiniz uygulama ücretsiz ve kullanımı çok yaygın. Retrolux filtresi ise favorim. Snapseed sistemi yormuyor ve pil dostu. Uygulama ile fotoğraflarınızı kolayca kırpabilir, ileri düzey renk ve efekt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Keskinleştirme ve bulanıklaştırma işlemleri için de ideal bir kullanım sunduğunu belirtmeliyim.

     

    Mextures

    Hareketli fotoğraflarınıza netlik kazandırabileceğiniz ve tek bir alana vurgu yapmanızı kolaylaştıran bu uygulama, aynı zamanda başarılı vintage filtreleri ile de öne çıkıyor. Uygulama zaman zaman ücretsiz sunuluyor. Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alan Mextures’ı mutlaka deneyin.

    Mextures uygulamasını iOS tabanlı mobil cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    Cross Process

    Cross Process’de hazır efektlerin ve düzenleme araçlarının yanı sıra manuel bölümünde sıra dışı efekt ve filtreler uygulamanız mümkün kılınmış. Uygulamayı biraz kurcalayarak eşsiz kareler oluşturabilirsiniz.

    Cross Process uygulamasını iOS tabanlı mobil cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    Rookie Cam

    Bu uygulama özellikle manzara fotoğraflarınızı eşsiz kılıyor ve tek bir alana vurgu yapmanızı kolaylaştırıyor. Romantik etki bırakan vintage filtreleri ile öne çıkan uygulamada görseliniz üzerine metin ve çıkartma da ekleyebiliyorsunuz.

    Rookie Cam uygulamasını hem android hem de iOS tabanlı cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları
    Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları

    Enlight

    Enlight çektiğiniz fotoğrafları adeta bir tabloya, sanat eserine dönüştürüyor. Tasarıma ilgi duyuyorsanız profesyonel çalışmalara imza atacağınız bu uygulama olmazsa olmazlarınızdan biri haline gelebilir.

    Enlight uygulamasını hem android hem de iOS tabanlı cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    CameraBag 2

    Filtre konusunda profesyonel dokunuşlar gerçekleştirebileceğiniz bu uygulama, kişiselleştirmeye açık ve kendi filtrenizi oluşturmanızı da sağlıyor. Özellikle profesyonel fotoğraf çekenlerin favorisi olan bu uygulamayı denemenizde fayda var.

    CameraBag 2 uygulamasını iOS tabanlı mobil cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    Cross Process

    Cross Process’de hazır efektlerin ve düzenleme araçlarının yanı sıra manuel bölümünde sıra dışı efekt ve filtreler uygulamanız mümkün kılınmış. Biraz kurcalama ile eşsiz fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

    Cross Process uygulamasını iOS tabanlı mobil cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    1967 – Vintage Filters

    Eskitilmiş fotoğraflara meraklıysanız Instagram’ın mevcut filtreleri yetersiz gelir. Üzerinde 64 farklı vintage filtresi bulunan bu uygulama ile harikalar yaratabilirsiniz. Uygulamayı kullanan kullanıcıların paylaşımlarını #1967Cam hashtag’i üzerinden de görebilirsiniz. Fader filtresini mutlaka kullanmanızı öneririm.

    1967 – Vintage Filters uygulamasını hem android hem de iOS tabanlı cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları
    Fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları

     

    En İyi Selfie Uygulamaları

    Akıllı telefonların teknolojisini geliştirmeye zorlayan, selfie çubuğu gibi bir pazar oluşturan ve en fazla uygulama geliştirilen alanlardan biri olan selfie çekimlerine kayıtsız kalmak zor.

    Selfie fotoğraflara meraklıysanız veya çektiğiniz fotoğrafları daha da iyileştirmek istiyorsanız, fenomenlerin favorisi fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ilk sıralarda yer alan aşağıdaki uygulamaları denemenizi de öneririm.

     

    Bestie – Best Selfie Every Time

    26 farklı filtre seçeneği sunan uygulama, doğal fotoğraflarınızı geliştirerek mükemmel oto portreler haline getirebilmeniz için olanak sunuyor. Kullanımı basit ve düzenli olarak yeni eklentilerle birlikte güncelleniyor. Yüz inceltme, kontürleme, aydınlatma gibi  işlemleri gerçekleştirmek ise uygulama üzerinde çok kolay.

    Bestie uygulamasını hem android hem de iOS tabanlı cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    PhotoLab

    Fotoğraflarla oynamayı ve selfielerinize eğlence katmayı seviyorsanız bu uygulamaya bayılacaksınız. İki fotoğrafı birleştirmek, fotoğraflarınızı şaşırtıcı kılmak için kullanabileceğiniz filtreler hem dikkat çekici hem de çok keyifli.

    PhotoLab uygulamasını hem android hem de iOS tabanlı cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    B612

    Selfie fotoğraflarınızı eşsiz kılacak, filtrelerin haricinde efektler de ekleyebileceğiniz bu uygulamanın kullanımı özellikle gençler arasında çok yaygın. Snapchat’in eğlenceli filtrelerini de bulabileceğiniz uygulama komik etiketleri ile eğlenceli ve kullanımı çok basit.

    B612 uygulamasını hem android hem de iOS tabanlı cihazınızda kullanabilirsiniz.

     

    Instagram takipçi sayısını artırmak istiyor, ancak bir türlü ilerleme kaydedemiyorsanız yeni algoritmaları göz önünde bulundurarak derlediğim, basit ve uygulanabilir 5 farklı stratejiyi aşağıdaki yazımda bulabilirsiniz.

     

    Instagram Takipçi Sayısını Artırmak İçin 5 Farklı Strateji

     

     

     

    Fayda görmeniz dileğiyle.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN