Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunFar Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine ileri bir tarihe ertelendi

    Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine ileri bir tarihe ertelendi

    Ubisoft’un en popüler oyun serilerinden olan Far Cry ve Rainbow Six’in yeni oyunları, Covid-19 pandemisi nedeniyle bir sonraki çeyreğe ertelendi.

    Oyun ekosistemine dair üzücü bir haber gündeme bomba gibi düştü… Günümüzün en büyük oyun şirketlerinden birisi olan Ubisoft’un merakla beklenen iki çarpıcı yapımı Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine için geçtiğimiz günlerde duyuru yayınlandı. Normalde bu mali çeyrekte çıkması beklenen oyunlar ne yazık ki bir sonraki mali yıla, yani 2021- 2022 dönemine ertelendi. Bunun anlamı Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine 1 Nisan 2021- 31 Mart 2022 tarihleri arasında bir tarihte çıkışını gerçekleştirecek. Daha da acı olan detay; kesin tarihler henüz belli değil.

    Milyonlarca meraklısının yeni konsollarda oynamayı hayal ettiği yapımlardan Far Cry 6, sofistike bir aksiyon teması üzerinde ilerliyor. Serinin önceki oyunlarını aratmayacak bir adrenalin vadettiği biliniyor.

    Far Cry 6PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia platformları için yayınlanacak.
    Rainbow Six Quarantine ise PlayStation 4, Xbox One ve PC için oyuncularla buluşacak.

    Erteleme kararından önce Far Cry 6’nın çıkış tarihi 18 Şubat 2021’ydi. Rainbow Six Quarantine’in kesin çıkış tarihi bilinmiyordu, fakat Nisan 2021’den önce çıkması ihtimal dahilindeydi.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN