Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürFacebook Messenger’a birlikte video izleme özelliği geliyor

    Facebook Messenger’a birlikte video izleme özelliği geliyor

    Facebook, Videoları Birlikte İzleyin adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. İşte detaylar…

    Sosyal medya şirketi Facebook’un anlık mesajlaşma platformu, yeni özelliklerle daha iyi hale getirilmeye devam ediliyor. İşte bu özelliklerden biri olan Videoları Birlikte İzleyin adıyla kısa süre içerisinde kullanıma sunulabilir.

    Kısa süre içerisinde herkes tarafından deneyimlenmesi beklenen söz konusu özellik, sohbet penceresinde paylaşılan videoların aynı anda izlenebilmesine olanak tanıyor. Bu sayede videonun kimler tarafından izlendiği de görülebiliyor. Yeni bir etkileşim şekli anlamı da taşıyan Videoları Birlikte İzleyin özelliği, izleme seansı başladığında sohbetteki kişilere bildirim gönderiyor. Bir ikona dokunularak diğer kullanıcılarla birlikte aynı video izlenebiliyor.

    Böylelikle ilgili özellik hazır olduğunda platformun kullanıcılarını kendisine çekmek için uyguladığı ‘bolca bildirim’ tercihine yeni bir madde daha eklenmiş oluyor.

    Öte yandan yeni özellik Facebook tarafından “Facebook Watch Party” adıyla lanse edildi. Peki ne zaman kullanıma sunulur sorusu ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Bu yönde yakın süre zarfında bir açıklama gelmesi bekleniyor.

    Bu arada Facebook Messenger için yeni özelliklerin ardı arkası kesilmiyor. Bir diğer yeni özellik de gönderilen mesajların 10 dakika içerisinde geri alınabilmesi.

    Sosyal medya dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz..

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN