Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetEvlenecek Çiftlere Ekonomik ve Fonksiyonel Beyaz Eşya Önerileri

    Evlenecek Çiftlere Ekonomik ve Fonksiyonel Beyaz Eşya Önerileri

    Beyaz Eşya ÖnerileriBu yazımızda yeni evlenecek çiftlere beyaz eşya önerileri getireceğim. Çünkü pandemi döneminden normalleşmeye geçtiğimiz şu günlerinde çiftler evliliklerinin ilk adımı olan nikahlarına ve düğünlerine hazırlanıyorlar. Onların ihtiyacı olan ve beyaz eşya diye adlandırdığımız buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, dondurucu, ankastre ve pişirme ürünleri arasından bir öneri listesi hazırlamaya  ve bunların daha az enerji kullanan tasarruflu ürünler olmasına çalıştım.

    Beyaz eşya satın alırken dünya kaynaklarının korunması için elektrik ve su tasarrufu sağlayan modelleri tercih etmeyi lütfen ihmal etmeyin.. Mesela, evinizde yıllarca kullanacağınız bulaşık makineleri ve çamaşır makineleri hem daha az su hem de daha az elektrik kullansalar iyi olmaz mı? Böylece hem doğayı hem de bütçenizi korumuş olursunuz.

    Beyaz Eşya Önerileri

    Çok çeşitli modeller olmasına karşın önerilerim daha çok her eve ve her ihtiyaca uygun teknolojik fonksiyonlar içeren modellere yönelik olacaktır.

    B U Z D O L A B I 

    BOSCH KGN76VWF0N A++ Enerji Sınıfı 578l No Frost Buzdolabı Beyaz

    A++ enerji sınıfında 578 litre geniş iç hacme ve VitaFresh tazelik sistemine sahip NoFrost kombi buzdolabı, yiyecekler için çok daha fazla saklama kapasitesi sunarak taze kalmalarını sağlar.
    BigBox özelliği size çok geniş hacimli bir alan sunar. Bu sayede örneğin büyük bütün bir hindiyi veya uzun bir kuzu kolunu saklayabilirsiniz.
    Çekilebilen cam raflar sayesinde artık buzdolabınızdaki her şeye rahatça ulaşabilirsiniz. Dolabın kapısı kapalı değilken veya başka bir hata meydana geldiğinde sesli veya ışıklı uyarı sinyali verir.

    VitaFresh plus bölmeleri, iki farklı iklim bölgesi için optimum saklama koşulları sunarak, sağlıklı yiyecekleri iki kat daha uzun süre saklamanıza yardımcı olur. NoFrost özelliği de buzdolabınızı sadece buzdan değil aynı zamanda elle çözme ihtiyacından da korur.

    Ç A MA Ş I R  M A K İ N E S İ 

    SAMSUNG WW90J5475FX/AH CM A+++ 9Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox

    Akıllı Kontrol (Smart Check) otomatik hata izleme sistemi sorunları tespit edip teşhis eder ve akıllı telefon Uygulaması kullanarak kolay sorun giderme çözümleri sunar. Böylece size zaman kazandırır. Şeffaf kristal parlak kapak oldukça şık bir görüntüye sahiptir. Evinizde zarif ve estetik bir görünüm sağlar.

    Dijital inverter motoru, geleneksel motorlara göre çok daha güçlü bir performansı sergiler. Geleneksel motor modelleri gibi standart fırça ile değil güçlü mıknatıslar ile tasarlanmıştır.  Az enerji çekerek yüksek tasarruf sağlayan bir modeldir. 9 kilogramlık yüksek yıkama kapasitesine sahiptir.

    B U L A Ş I K  M A K İ N E S İ 

    VESTEL BM-401 A++ Enerji Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz

    VESTEL BM-401, 4 programlı, A++ enerji sınıfında, hızlıca 30 dakikada yıkama programı yapabilen, zaman erteleme opsiyonu bulunan ekonomik bütçeye sahip olan ailelerin düşünebileceği bir modeldir.

    Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ile Değer verdiğiniz bardaklarınızı vecam eşyalarınızı buğulanma, çizilme, korozyon gibi su sertliğinin olumsuz etkilerinden korur. Kurulum sırasında makinenize su sertlik ayarının yapılmasıyla bardak ve cam koruma teknolojisi devreye girer, her yıkamadan sonra eşyalarınızın ilk günkü parlaklığını korumasını sağlayarak ömürlerini uzatır. Paslanmaz iç gövdeye sahiptir.

    G A Z LI  E L E K T R İ K L İ  F I R I N 

    PROFILO FRTS113DIL Gazlı Elektrikli Solo Fırın

    A enerji sınıfı, düşük enerji tüketimi ile başarılı pişirme sağlayan ekonomik bir üründür. Düğmeden otomatik ateşleme yapar ve gaz emniyeti bulunur. Çelik ocak ızgarası ve cam üst kapağı bulunmaktadır.

    Hızlı ısıtma özelliği ile dikkat çeken üründe halojen aydınlatma ve tepsi saklama çekmecesi bulunmaktadır. Enerji verimlilik sınıfı A+ olup garantisi 3 yıldır.

    D E R İ  N  D O N D U R U C U 

    BOSCH GCM24VW30N A++ Enerji Sınıfı Sandık Tipi Derin Dondurucu

    252 litre iç hacimli, A++ enerji seviyesinde sahip olan bu model derin dondurucu, yiyecekler için ekstra fazla saklama alanı sunuyor. Enerji verimliliği A++:seviyesinde olduğundan çok tasarruflu soğutma yapar. Genel bir bilgi vermek gerekirse, A++ enerji sınıfı ile A enerji sınıfı buzdolaplarına göre %40 daha az enerji harcamaktadır.

    Mekanik sıcaklık kontrolü özelliği ve kalın izolasyonu ile dikkat çeken modelde dondurucu bölmesi 250 litre ne hacme sahiptir. Elektrik kesintisinde saklama süresi 75 saattir. LED aydınlatması olan bu modelde ağırlığı azaltılmış sandık tipi derin dondurucu kapağı bulunmaktadır.

    Hangi Markalar Bulunuyor?

    MediaMarkt’ta dünyaca ünlü ve Türkiye’nin tanıdığı çeşitli marka ve modellerde farklı özelliklere sahip ürünleri uygun fiyatlarda bulabilirsiniz.

    www.mediamarkt.com.tr

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN