Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerGüvenlikEvinizi bu ürünler ile akıllandırın! Akıllı ev ürünleri önerileri

    Evinizi bu ürünler ile akıllandırın! Akıllı ev ürünleri önerileri

    Günümüz dünyasında “akıllı ev” sistemlerine sahip yeni daireler dikkat çekerken kendi evinizde de benzer sistemi ve ürünleri satın alarak evinizi akıllandırabilirsiniz. MediaMarkt mağazalarında yer alan bazı ürünleri satın alarak sadece telefonunuzdan kontrol edebileceğiniz bir sistem kurmanız mümkün. Bunun için tek gereklilik ise evinizde kablosuz bir internet ağı olması. Söz konusu iOT olarak geçen cihazlar internete bağlanarak uzaktan kullanım imkanı sağlıyor.

    Bu listede evinizi akıllandıracak ürünleri sıralıyoruz.

    PHILIPS 50PUS7304 50″ 126 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV

    Evinizi akıllandırmaya televizyonunuzu akıllandırmak ile başlayabillirsiniz. Android TV sistemine sahip olan Philips The One TV, android ve iPhone telefonlarınız ile kontrol edebilirsiniz. Android TV uygulaması bu konuda işinize yarayacaktır.

    LG GC-Q22FTQKL A+ Enerji Sınıfı 595L InstaView Buzdolabı

    LG’nin InstaView sistemine sahip buzdolabı kendi akıllı sistemlerinin yanı sıra LG ThinQ sistemi sayesinde başta LG akıllı cihazları olmak üzere akıllı telefonlarınız ile ısı ve içerik değerlerini yönetebilmenizi sağlıyor.

    ANKER Nebula Mars II Pro Akıllı Taşınabilir WiFi Kablosuz Projeksiyon Cihazı ve Hoparlör

    Anker’in akıllı ve taşınabilir projeksiyon cihazı olan Mars II Pro modelini de evinizde farklı bir ortam kurmak adına tercih edebilirsiniz. Duvara ya da bir perde üzerinden yansıtabileceğiniz Nebula Mars II Pro modeli de Android işletim sistemine sahip. Bu sayede sinema deneyimini tıpkı Android televizyonlarda olduğu gibi yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bir kablosuz hoparlör olan bu ürün ile telefonunuzdan dilediğiniz müziği evinizde dinlemeniz de mümkün.

    S-LINK Akllı Ev Sistemleri Ürünleri

    S-LINK markasının akıllı ev sistemleri için geliştirdiği ürünleri de MediaMarkt üzerinden fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz. Evdeki yangın ve su basmalarına karşı S-Link Swapp SL-EG03 Wifi TUYA Destekli Akıllı Ev Güvenliği Isı ve Nem Göstergeli Kablosuz Siren ürünü ile güvenliği arttırabilmeniz mümkün. Ayrıca S-LINK Swapp SL-EG22 Wifi TUYA Destekli 1080p HD TF Kartlı Kameralı Akıllı Kapı Zili ile kapınız çaldığında direkt kimin geldiğini akıllı telefonunuz üzerinden kontrol edebilirsiniz. S-LINK Swapp SL-EG02 Akıllı Ev Güvenliği Kablosuz Hareket Sensörü Wifi TUYA Destekli ile ise evinizde gerçekleşecek olası hırsızlık durumları için hareket sensörü ile anında haberdar olabilirsiniz.

    PHILIPS Hue Bulb Starter Kit E27 3’lü Akıllı Ampul

    Akıllı aydınlatma konusunda ilk olarak piyasaya çıkan Philips markasınun Hue isimli ampulleri, özellikle RGB renk desteği ile istediğiniz renk tonunda ve istediğiniz parlaklıkta aydınlatma sağlayabiliyor. Akıllı telefon üzerinden kolayca kontrol edilebilen ampuller, aynı zamanda Philips markalı televizyonunuzun Ambilight teknolojisi ile de senkronize çalışma yeteneğine sahip.

    iROBOT Roomba 676 Robot Süpürge

    Son dönemlerde akıllı ev ürünleri dediğimizde aklımıza ilk geren ürünlerden biri de robot süpürgeler. iRobot markasının Roomba serisi robot süpürgeleri ise hiç elinizi değdirmeden evinizi süpürebilen ürünlerden biri. Akıllı telefonunuz üzerinden vereceğiniz komut ile çalışan bu robot süpürgeler, evinizin tamamını ya da belirlediğiniz bir bölgeyi temizleyebiliyor. Dilerseniz belirli gün ve saatlerde de programlama yapabilirsiniz.

    Genel olarak baktığımızda evinizde bu tarz sistemler olmasa bile MediaMarkt mağazalarına gelerek ya da MediaMarkt.com.tr internet sitesi üzerinden yapacağınız geniş skaladaki akıllı ev sistemleri ürünleriyle evinizi yeni nesil bir akıllı eve çevirebilirsiniz. Böylece hem daha güvenli hem de yeni döneme uygun bir ev ortamı hazırlamanız mümkün.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN