Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelBabalara en güzel hediye: Erkek kişisel bakım ürünleri

    Babalara en güzel hediye: Erkek kişisel bakım ürünleri

    Babalar Günü’nde babamıza hediye almak istediğimizde, çeşitli hediye seçenekleri arasında karar vermekte zorlanırız. Pek çok alternatif olmakla birlikte, erkek kişisel bakım ürünleri değerlendirileceklerden biri olabilir. Çok fonksiyonlu tıraş makineleri, bir başka deyişle erkek bakım setleri birçok özelliği bünyesinde barındırıyor.

    Saç kesme ve düzeltme, sakal kesimi ve biçimlendirme, burun ve kulak tüylerini alma gibi özellikler, her ihtiyaç için farklı bir cihaz almaya gerek bırakmıyor. Şarjlı olmaları nedeniyle kablosuz olarak kullanılabilen, gerektiğinde başlıkları musluk altında yıkanabilen bu tür cihazlar, fiyatları itibariyle de gayet makul.

    Bu hafta Babalar Günü yaklaşması nedeniyle MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı erkek bakım setini inceledim ve satın alma kararınıza yardımcı olmaya çalıştım. Hazırsanız, sözü fazla uzatmadan erkeklerin favorisi olan ve genellikle Babalar Günü hediyeleri arasına da giren bu ürünlerin detaylarına geçelim:

    BRAUN MGK3220 6in1 Erkek Bakım Seti

    BRAUN MGK3220 6in1 Erkek Bakım Seti

    BRAUN firmasının erkek bakım seti, saç şekillendirme, sakal kesme ve yüz tüylerini temizleme gibi görevleri sorunsuz yerine getirecek şekilde tasarlanmış bir ürün. Yedi farklı başlığa sahip olan bu setle, farklı uzunluklarda kesim yapılabiliyor. On saat içinde tam şarj olan bu tıraş makinesi, tek şarjla 50 dakika tıraş yapabiliyor. Uzun veya kalın tüyleri asılmadan ve çekmeden kolayca kesebilen üründe, ömür boyu keskinliğini korumayı garanti eden yeni bir bıçak teknolojisi kullanılmış.

    PHILIPS MG7715/15 Erkek Bakım Seti

    PHILIPS MG7715/15 Erkek Bakım Seti

    Yüz, saç ve vücutta kullanmak üzere geliştirilen PHILIPS firmasının bu ürünü, 13 farklı başlığa sahip. Sakalınızı düzeltmek ve şekillendirmek, saçlarınızı kesmek ve vücut kıllarınızı düzeltmek için bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Burun kılı düzeltici ise, burnunuzdaki ve kulağınızdaki istenmeyen kılları sorunsuz alabiliyor. 1 saatte şarj edilebilen bu ürün, tek şarjla 120 dakikaya kadar kullanım sunuyor. Bıçakları yıllarca keskinliğini koruyan bu ürün ve aparatları, musluk altında yıkanabiliyor.

    REMINGTON PG5000 Graphite G5 Erkek Bakım Seti

    REMINGTON PG5000 Graphite G5 Erkek Bakım Seti

    Kişisel bakım ihtiyaçları için REMINGTON firması tarafından üretilen PG5000 Graphite G5 model bu set, 9 adet aparatla geliyor. Yüz ve vücut bakımınızı tek makineyle yapabilmenizi sağlayan bu sette, saç, sakal, burun ve kulak temizliği için geliştirilmiş başlıklar ile 34 mm. hassas titanyum bıçaklar yer alıyor. 4 saatlik şarjla 90 dakika kullanım ömrü sunan bu ürün, istendiğinde kablosuz olarak kullanılabiliyor. REMINGTON firmasının PG5000 Graphite G5 model erkek bakım seti ve aksesuarları gerektiğinde kolayca temizlenebiliyor.

    DUCATI BY ARZUM AR5503 Warm-up 6’sı 1 Arada Erkek Bakım Seti

    DUCATI BY ARZUM AR5503 Warm-up 6’sı 1 Arada Erkek Bakım Seti

    ARZUM firmasının İtalyan DUCATI firmasıyla birlikte geliştirdiği bu erkek bakım seti, titanyum kaplı bıçakları bulunan bir makine ile geliyor. 11 farklı ayarda kesim yapabilen, sakal ve saç kesiminde kullanılan makineyle birlikte, burun ve kulak kılı düzeltici ve detaylı şekillendirme başlığı veriliyor. Kablolu ve kablosuz kullanım imkânı sunan bu ürün, 8 saat şarjla 60 dakika kablosuz kullanım ömrü sunuyor. Gerektiğinde erkek bakım setinin aksesuarları yıkanabiliyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda erkekler için kişisel bakım ürünleri modelleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm modelleri buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Baseus Encok W05 TWS kablosuz kulaklık incelemesi

    Hibrit çalışanlar için: Logitech MX Anywhere 3 kablosuz fare

    Hibrit çalışanlar için: Logitech MX Anywhere 3 kablosuz fare

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN