Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonEpson geleceğin akıllı gözlüklerini tanıttı

    Epson geleceğin akıllı gözlüklerini tanıttı

    Epson, 10 yıllık geliştirme sürecinin ardından dördüncü nesil akıllı gözlük modelleri olan Moverio BT-40 ve BT-40S’i tanıttı. Her iki model de bağlı cihazlardaki görüntüyü geniş bir ekran gibi şeffaf bir gözlük camına yansıtıyor. Moverio BT-40 ve BT40S, müzeler, tema parklar, sinemalar ve sağlık sektöründe ameliyatlarda bile kullanılabilecek…

    Epson, 10 yıllık geliştirme sürecinin ardından dördüncü nesil artırılmış gerçeklik özellikli akıllı gözlüklerini tanıttı. Moverio BT-40 ve BT-40S, şeffaf Si-OLED özelliğiyle bağlı cihazlar için bir dev bir monitör olarak kullanılabiliyor. Bunu da görüntüyü şeffaf gözlük camına yansıtarak gerçekleştiriyor. Moverio BT-40 ve BT40S, müzeler, tema parklar, sinemalar ve sağlık sektöründe ameliyatlarda bile kullanılabilecek.

    BT-40 ve BT-40S akıllı gözlüklerini içeren yeni Moverio serisi, kullanıcılara daha geniş bir görüş alanı, önemli ölçüde artırılmış FULL HD ekran çözünürlüğü, yüksek kontrast, gelişmiş bağlantı ve daha rahat ayarlanabilir ve kullanımı kolay bir tasarım dâhil olmak üzere bir dizi geliştirmeyi içeriyor.

    Her yer telefon ekranı oluyor

    Moverio BT-40, USB Type-C bağlantısıyla donatılmış olarak geliyor. Bu da akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar gibi çeşitli uyumlu cihazlara bağlanabilmesi anlamına geliyor. Kişisel kullanım için harici bir monitöre veya projeksiyona benzer şekilde ikincil veya genişletilmiş bir ekran olarak kullanılabiliyor. Yüksek çözünürlüklü ekran daha canlı renkler sunuyor. Moverio BT-40, gizliliğin ve konforun önemli olduğu kamuya açık alanlarda çalışan ofis dışı kullanıcılar için ideal olan, yalnızca kullanıcı tarafından görülebilen geniş ve yüksek çözünürlüklü bir ekran avantajına sahip.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN